Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor a beszélgetésnek folyamatosnak kellene lennie és az nekem nem megy. Mégis miről lehetne vele beszélni?
18 éves vagyok és nagyon hiányzik egy nő az életemből. Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, minden nap szoktam látni a vonaton. Mindig elhatározom, hogy oda megyek hozzá és beszélgetek vele csak sajnos amikor meglátom mivel nincsen önbizalmam ezért mindig meggondolom magam. Amikor meglátom mindig gyorsabban ver a szívem, izzad a tenyerem és egész nap arra várok, hogy láthassam nem tudok másra gondolni csak ő rá. Olyan is előfordult már ha nem láttam hosszabb ideig , hogy a könnyeim is eleredtek.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan szerezhetnék egy kis önbizalmat?
szerintem csak megelégelte,hogy a köszönésen kívül nem léptél semmit 2 hónap alatt
innen már jobb mást keresni szerintem
Tudom, hogy saját magamnak köszönhetem de sajnos féltem tőle és emiatt nem mertem felé közeledni, mindig azon járt az eszem, hogy mit akarok én tőle, kevés vagyok én hozzá.
Olyan is elő fordult, hogy amikor sétáltak a barátnőjével és amikor messzebbre értek akkor megfordult és hosszasan rám nézett akkor rájöttem, hogy mégis érdekelhetem de bebeszéltem magamnak a hülyeségeket. Sajnos a bambaságom miatt bele kellesz törődnöm.
Ne azon agyalj, hogy ő mit gobdol, mit szól. Magadra figyelj, hogy mit akarsz és akkor is csinàld ha félsz. Ezt hívjàk bàtorsàgnak.
Próbàlj kicsit jàtékos lenni, könnyed. Nem valamiről kellene beszélni, hanem csak úgy játszani vele a nyelven keresztül. És ne félj a csöndtől sem.
A legesleg egyszerűbb, ha miutàn ràköszöntél megpróbálod elhívni valahova. Főleg ha nem jut eszedbe semmi.
Na, mi történt már, azóta sem szóltál hozzá?
Ez már lassan veszett fejsze nyele...
Biztos, hogy nem a tini párkapcsolatok kategóriába akartad inkább kiírni ezt a kérdést?
Beszélj vele, hívd el valahová. Ha elutasít, majd keseregsz egy kicsit, aztán elmúlik. De legalább tudni fogod, hogy mindent megtettél.
Ha nem szólítod meg, egy életen át agyalhatsz rajta, hogy mi lett volna, ha...
Sziasztok.
Összeszedem magamat és rá írok mert sajnos személyesen nem tudok vele találkozni. Veszíteni valóm nincsen és az utolsó válaszolónak igaza van ha meg sem próbálom akkor egy életen át kesereghetek majd rajta, hogy mi lett volna ha..
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
És ha megpróbálod, akkor abból is tapasztalatot nyersz.
Amúgy csak, hogy megerősítselek (talán segít, hogy más is van ám a te helyzetedben), most nekem is van egy csaj, akire hónapok óta rá akarok írni, de szinte holt biztos vagyok benne, hogy elutasítást kapok, ezért kb nem merek úgy ráírni, hogy konkretizáljam a helyzetet... Tényleg szörnyű ez az "elutasítástól való félelem"... De Valós az, hogy nem veszítünk vele semmit. Viszont a "mi lett volna ha" érzés nem lesz legalább bennünk :)
Teljes mértékben igazad van. :)
Ráírtam és várom a válaszát.
Szia.
Sajnos még nem válaszolt az üzenetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!