Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít "sok" beszélgetésnek?
köszi a válaszokat!:)
hát igazából én nem vagyok túl beszédes, de ez a fiú "kihozza" belőlem. végülis mindenféléről beszélgetünk, egyik téma után jön a másik, így láncszerűen, vagy hogyis mondjam.. néha már nincs kedvem este abbahagyni a beszélgetést és aludni :DD
mi 1 hónap után 16 000-nél voltunk. És volt, hogy éjszakáztunk, 8 órákat is beszéltünk, szóval vele mentek el a napok, sűrűn írtunk, nem volt szünet, mégis 16 000. Nem tudom, hogy csináltátok azt a 25 000et :DD
20l
ja, most vagyunk 71 000-nél, 11 hónap után, mostmár sokszor kimaradnak napok, így nyáron, sokszor nincs időnk este beszélni. Én sem tudtam hogy fogom bírni, ha nem mindennap beszélünk, nagyon nehéz is volt, de átkell esni ezen a ponton is.. :(
A kötődés azért is lehet, mert valaki foglalkozik veled, és nem azért mert szerelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!