Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ri. Bancságnak számít?
Figyelt kérdés
Smároltam, táncoltam egy nálam azért idősebb (23-27, nem tudom) külföldi pasival, és már úgy volt, hogy lassan felmegyünk hozzá de mivel tényleg nem akarom idegennel elveszíteni ezért nem mentem fel, nem adtam meg neki a számom, semmi.. de azért iszonyú jó volt és legszívesebben megismételném..
16L
2013. aug. 14. 20:02
1/15 anonim válasza:
Hát én nem szoktam idegenekkel smárolni főleg nem 16 évesen
3/15 anonim válasza:
Még nem, de nem sokára azzá válhatsz.
4/15 anonim válasza:
Csak a határaidat feszegeted ebben a korban, persze, hogy vonzz az ismeretlen csak az eszed legyen a helyén. :)
De hozzám is feljöhetnél ;)
6/15 anonim válasza:
figyi, ha nincs barátod, akkor szerintem nincs vele gond. És ne mások véleményével foglalkozz, hanem a saját lelkiismereteddel. Ha az szerint okés volt, akkor nincs gond :)
17L
7/15 anonim válasza:
X6 ezért van ilyen sok Ri..... Mert bebeszélik maguknak hogy ők ezt jól csinálták és még el is hiszik az ilyenek mint te meg még erősítik is bennük ezt a hitet...!!
8/15 anonim válasza:
6-os. Egy 17 éves tapasztalatlan, agyatlan tini r1bi p1csa ne osszon már tanácsokat! Baromságokat beszélsz, kislány!
9/15 anonim válasza:
Itt gyk-n minden annak számít!:D Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!