Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó meglátás? Miért is nem csak a külső számít!
Szóval mindíg az van ,hogy ki hogy néz ki meg stb és hogy az az ami alapján együtt vannak az emberek . Van mikor megszólnak párokat ,mert fizikailag nem illenek össze az emberek megitélése szerint . Meg mikor ilyeneket mondanak ,hogy milyen szép pár . De az csak a látszat . Sokan jól mutatnak együtt ,de a kapcsolatuk nem sokat ér .
Analizálgatom én a dolgokat éppen eleget .
Arra jöttem rá azt hiszem ,hogy nem csak a külső az ami vonzó és az ami szexuálissan izgat ,vonz valakit . Szóval lehet valaki fizikailag állatira vonzó ,de lelkileg meg egyáltalán nem megfelelő a számunkra . Én voltam mindkét helyzetben . A fizikailak vonzó egyén lelkileg nagyon rosszul hatott rám . De nagyon kívántam és jól éreztem magam mellette állva . Mintha értékesebb lettem volna , többet értem volna ,mert vele vagyok . Amikor meg egy fizikailag nem túl vonzó személlyel bonyolódtam bele egy dologba , nem igazán értettem miért is meg hogy is lehet hogy a testére nem gerjedek de mégis lefekszem vele . A válasz pedig abban van ,hogy ez a valaki meg lelkileg hatott rám jól . Hiába nem izgató számomra a külseje ,hogyha megadja amit szeretnék . Csak az a gond ,hogy nehéz eltekinteni attól ki mit nyújt vizuális téren , feltéve ha még azon a szinten vagyunk ,hogy a külsőségek fontosak a számunkra és igen nagy szerepet játszanak a kis világunkban . Szóval minden elismerésem azoknak akik túl tudtak lépni a külsőségeken és akkor is boldogok tudnak lenni ,ha a párjuk fizikailag nem tökéletes ,átlagos vagy éppen szép . Remélhetőleg én is eljutok egyszer oda hogy majd nem érdekel mit mondanak az emberek az én hátam mögött a külsőmről vagy azéról akivel vagyok és csak az fog számítani ki milyen ember és személyiség és hogy hat ránk .
Jó kis történet de itt mi a kérdés?
Amúgy nem értelek:/
Előbb vagy utóbb mindketten megöregedtek és a külsőn mindig lehet javítani:)
Nem lenne jobb egy olyan valakivel leélni az életed akivel lelki társak vagytok és támaszt tudtok nyújtani egymásnak?
Egyetértek Nephalemmel...
A külső miatt nem jött össze velem a lelki társam, mert neki többet jelent az, hogy mit mondanak mások, mint a saját boldogsága......
Akárki akármit mond, az emberek 99%-a a külsőt nézi!
Nincs egy meghatározott út amit be kell járnia az embernek az egyéni lelki fejlődése során , csak arra akartam utalni ,hogy éljen már az ember magának és ne a belesúlykolt vagy a társadalmilag elfogadott normák szerint akarja formálni az életét .
Szerintem az én hibám és hiányosságom ,hogy a külsőségek nekem számítanak . Csak én ilyen felszines vagyok , szeretem a szépet és kész , ez nem csak a kinézetre ,hanem a megjelenésre is igaz , ha valaki igényessen öltözködik nemkem az tetszik , a ruha nekem nem csak teksztil ami takarja az embert . Nem tudom , felszinesnek vagyok titulálva és az is vagyok biztosan . Jelen pillanatban pedig ezt hibámnak látom .
Na most visszakanyarodva az eredeti mondanivalómhoz , oda kellene eljutni,hogy nem minden a külső . A belső értékeket kellene keresni , és ez helyesebb lenne mint a "Milyen jó nő a nejem." Szóval a párunk ne mutogatásra kelljen és ne szégyeljük ha nem Alain Delon . Nekünk kell hogy megfeleljen nem másoknak .
a külső mindenkinek fontos,csak mindenkinek más a szép.
Elérted a Nirvánát!
Ahahahahaha .
:P persze nem rossz ha jó autója van , de nem azon múlik a szerelem . Akinek jó autója meg sok lóvéja van az álltalában tip top modell csajt akar , full extrásat . Én nem vagyok full extrás csaj . Nem is leszek .
Autó és lé nélkül is bevállalok egy férfit . Csak adja meg amire szükségem van . Szeressen és érezzem magam jól mellette ,meg a bőrömben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!