Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elkezdek beszélgetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor a beszélgetésnek folyamatosnak kellene lennie és az nekem nem megy. Mégis miről lehetne vele beszélni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és nagyon hiányzik egy nő az életemből. Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, minden nap szoktam látni a vonaton. Mindig elhatározom, hogy oda megyek hozzá és beszélgetek vele csak sajnos amikor meglátom mivel nincsen önbizalmam ezért mindig meggondolom magam. Amikor meglátom mindig gyorsabban ver a szívem, izzad a tenyerem és egész nap arra várok, hogy láthassam nem tudok másra gondolni csak ő rá. Olyan is előfordult már ha nem láttam hosszabb ideig , hogy a könnyeim is eleredtek.

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan szerezhetnék egy kis önbizalmat?

2017. ápr. 21. 16:58
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Rendben így lesz. Nagyon szépen köszönöm :)
2017. máj. 17. 22:09
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Mar az elöttem szolo is jo valaszt adott.

Kiegeszitenem azzal, hogy ne gondold tul a dolgot. Ha felszall es elözö nap jot beszelgettetek, akkor köszönj te, ha mar ö nem teszi. Reakciojabol meg ugyis lejön, hogy mit gondol.

Lehet, ö meg pont azon töri a fejet vagy varja itt a valaszokat ;) , hogy miert nem köszönsz te, amikor elözö nap olyan kedves voltal hozza. Ha szova teszi, hogy miert nem fordultal hozza, ne azt mond, hogy ra vartal, hanem azt, hogy nem akartal tul tolakodo lenni vagy azt, hogy eszrevetted, hogy gondolataiban el van merülve es nem akartad megzavarni. Igy nem nyuszi vagy, hanem igazan figyelmes uriember! Nincs menthetetlen helyzet, ha megfelelö szöveggel allsz elö ;)

Azert nem varnek tul sokat, mig megkerdeznem, hogy nincs e kedve egy kavehoz, fagyikehelyhez vagy ehhez hasonlo. Tedd egyertelmüve, hogy nem unalombol dumcsizol vele es nem is haverkodni szeretnel! Tetszik, mint lany! Termeszetesen elöfordulhat, hogy visszautasit, de legalabb tisztaztad a helyzetet, tökös voltal es nincs miert szegyenkezned vagy netan hetekig töprengeni azon, hogy mi lehetett volna, vagy, hogy miert csak baratkent tekint rad.

Nem kell az elsö randit sem tulspirazni. Paintball es falmaszas raer következö körben is, amikor mar be tudod hatarolni erdeklödesi köret.

2017. máj. 17. 22:16
 13/36 anonim ***** válasza:
No, de mi a helyzet azóta?
2017. jún. 6. 17:45
 14/36 A kérdező kommentje:

Szia.

Sajnos azóta sem léptem. Sajnos nem merek felé közeledni mert mindig az az érzés van bennem, hogy mit akarok én tőle kevés vagyok én hozzá és ez sajnos eltántorít. Sajnos ezen nem tudok változtatni pedig hidd el nagyon szeretnék. Még ahhoz is össze kellett szednem a bátorságomat, hogy ma köszönni merjek neki, persze vissza köszönt, hogy szia de nem merek leülni mellé és beszélgetni vele és ez sajnos érzem, hogy belülről felőröl.

Nem tudom, hogy egyáltalán szimpatikus vagyok e neki vagy sem és ez is összezavar, sajnos nem értek a nőkhöz nagyon suta vagyok hozzájuk :(. Hidd el minden nap nagyon rosszul esik, hogy nem merek beszélgetni vele csak sajnos a szavak embere sem vagyok, eléggé visszahúzódó típus vagyok, sajnos sokszor nagyon is komoly.

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan győzhetném le magamban ezt az érzést, hogy kevés vagyok én hozzá,mit akarok én tőle?

Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm.

2017. jún. 6. 18:27
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te.

Relax.

Szerintem az egyik fontos dolog szerintem, hogy ne úgy kezeld őt, hogy "húú ő egy NŐ, akkor ő valami földönkívüli". Kezeld EMBERként. Valahogy mindjárt más lesz.

Mit tennél, ha a haverod ülne ott? Lazán leülnél mellé és ráköszönnél, hogy na mi a helyzet? mész munkába? vagy bármi. Nem izgulnál. Nem izgatna. Nem is kell. Ő is EMBER, nem pedig királykisasszonyka.

Szerintem ha az ember úgy kezeli, hogy ő NŐ és micsoda kincs, akkor pont, hogy elijeszti. Plusz úgy gondolom, hogy nem is egyenrangú a kezelése a lánynak, ha máshogy viselkedsz vele csak azért, mert nő. Ugyanazt érdemli, mint minden ember.

Tudom ez most ostobán fog hangzani, de régen, amikor én is így képes voltam piedesztálra emelni a szép lányokat a környezetemben, és hozzájuk se mertem szólni, akkor egy haverom azt mondta, hogy "nyugi, ők sem istenek, csak halandó emberek. Képzeld el, ahogy este kakilás közben erőlködik a WC-n. Na ugye? Mindjárt nem is gondolsz rá olyan félve. Csak egy EMBER. Nem kell aggódni."

Komolyan mondom, hogy igaza volt. Nekem bejött. Mindig mikor felmerült, hogy milyen szép, és nem érek fel hozzá, akkor:... elképzeltem, ahogy vöröslő fejjel erőlködik :D Vicces volt, és megnyugodtam tőle.

Továbbá nem csak az ő értékét kell lejjebb venni a fejedben, hanem a saját értékedet feljebb tornászni a fejedben, illetve tudatosítani.

Erre most hirtelen nincsenek tippjeim, de a lényeg, hogy sajátmagadban biztosnak kell lenned annyira, hogy tudd, hogy értéket képviselsz. Jófej vagy. Vicces, jóképű, okos bármi. Mikben vagy jó? Mindent sorolj fel. Mindent. Ha ügyesen köpsz azt is. Mindent. Ha egy idő után kezded majd úgy érezni, hogy TE vagy a főnyeremény neki, és nem fordítva, akkor értél el valamit.

Sorolj fel mindent, amiért szerethet Téged. Akár kérdezz meg embereket, akik ismernek Téged, hogy miért lehet szeretni Téged (akkor ha nem tudsz felsorolni magadtól ilyet, mert ennyire önbizalom hiányos és szerény vagy.). Ha elmondták neked, akkor ismételgesd magadban. stb.

Hajrá!

2017. jún. 6. 18:59
 16/36 A kérdező kommentje:

Szia.

Köszönöm a válaszodat nagyon jól esett :).

2017. jún. 6. 21:00
 17/36 anonim ***** válasza:
Ú Kérdező, pont én is így vagyok, mint te...
2017. jún. 6. 21:23
 18/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Tegnap köszöntem neki ő is vissza köszönt, hogy szia de hallottam a hangján hogy nem úgy köszönt nekem mint aki örült volna, hogy rá köszöntem hanem csak egy sima szia volt. Nem értem én ezt.

2017. jún. 7. 09:09
 19/36 anonim ***** válasza:
Mert meglephet, a nők nem azért vannak, hogy elszórakoztassanak. Velük is történnek ám dolgok. Egy jó barát megérti, hogy "bocs, ma nem vagyok hangulatban cseverészni", és nem kínos a csend. Aztán van az idegen, aki csak arra gondol, hogy neki jó legyen, és muszáj rá mosolyogni.
2017. jún. 24. 11:03
 20/36 anonim ***** válasza:

"nagyon hiányzik egy nő az életemből"

Az ilyenek meg nem hiányoznak egyetlen nő életéből sem!!!!!!!!!!!!!!

2017. júl. 4. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!