Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek ilyen csinosabb nővel, akinek van egy ilyen szépséghibája? Bejönne nektek Morgan?
Ennek a csajnak nincs szépséghibája, hanem simán kattant. Szépséghibája akkor lenne, ha biológiai okoknak köszönhetően (pl. hormonzavar) nőne ennyire a szőre és nem tudna mit kezdeni vele. Olyan esetben nem igazán zavarna.
Kíváncsiságból egyszer örülnék egy szőrösebb barátnőnek. Alkaron egyáltalán nem zavar a szőr.
"Ki olyan gyagya hogy borotválja a BELSŐ combját? Huszonévesen nem nő szőr a combomon, mert tudtam hogy azt nem szabad bántani, nemhogy borotválni... "
Ez totális hülyeség. A szőr mennyisége és milyensége alkati kérdés, nem a borotvától vagy szőrtelenítéstől van ott. huszonévesként utánajárhattál volna annak, hogy a "gonosz borotváról" szóló történetek alaptalanok.
Én sem vagyok szőrös típus, pedig borotválkozom. Ha télen kimarad 1-1,5 hónap (és annyi idő alatt szépen visszanő minden) akkor sem vagyok annyira szőrös, mint ez a lány mert nem ilyen a genetikám.
Nem egy hypertrichosis, de elég sok, és sötét szőr van
szegény lányon. Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy hogy
öltözik? Mert hogy egy épkézláb farmer már tuti legya-
lulta volna a szőr több mint felét a lábáról, az is biz-
tos :)
Ha a bejövősséget nézzük: Arcra nem rossz, de nem az e-
setem. Innentől nem is nézem tovább, mert tuti nem a
lábaiba fogok beleszeretni :)
nem jön be az arca, piercing sem jön be, és kb olyan szőrös a lába, mint nekem, meg inkább teltebb legyen :D
kihagynám
de azért aranyos a mosolya és vannak céljai, szép hosszú haja van, mondjuk lentebb aranyosabb az arca :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!