Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek ilyen csinosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek ilyen csinosabb nővel, akinek van egy ilyen szépséghibája? Bejönne nektek Morgan?

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 20. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Gusztustalan. Pedig szép lehetne.
2017. ápr. 20. 22:29
 12/22 Krukutyán Levente ***** válasza:
89%
Sok srácnak meg irigyelné ezt a szőr mennyiséget.
2017. ápr. 20. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Ennek a csajnak nincs szépséghibája, hanem simán kattant. Szépséghibája akkor lenne, ha biológiai okoknak köszönhetően (pl. hormonzavar) nőne ennyire a szőre és nem tudna mit kezdeni vele. Olyan esetben nem igazán zavarna.

Kíváncsiságból egyszer örülnék egy szőrösebb barátnőnek. Alkaron egyáltalán nem zavar a szőr.

2017. ápr. 20. 23:16
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Elképzelem milyen dzsungel várna odalent. Az első nyalásnál csiklandozná a mandulám.fujj.
2017. ápr. 20. 23:21
 15/22 anonim ***** válasza:
39%
Animál kedvelőknek tuti bejön. Ilyen ember róka keverék.
2017. ápr. 21. 01:03
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

"Ki olyan gyagya hogy borotválja a BELSŐ combját? Huszonévesen nem nő szőr a combomon, mert tudtam hogy azt nem szabad bántani, nemhogy borotválni... "

Ez totális hülyeség. A szőr mennyisége és milyensége alkati kérdés, nem a borotvától vagy szőrtelenítéstől van ott. huszonévesként utánajárhattál volna annak, hogy a "gonosz borotváról" szóló történetek alaptalanok.

Én sem vagyok szőrös típus, pedig borotválkozom. Ha télen kimarad 1-1,5 hónap (és annyi idő alatt szépen visszanő minden) akkor sem vagyok annyira szőrös, mint ez a lány mert nem ilyen a genetikám.

2017. ápr. 21. 02:04
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem egy hypertrichosis, de elég sok, és sötét szőr van

szegény lányon. Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy hogy

öltözik? Mert hogy egy épkézláb farmer már tuti legya-

lulta volna a szőr több mint felét a lábáról, az is biz-

tos :)

Ha a bejövősséget nézzük: Arcra nem rossz, de nem az e-

setem. Innentől nem is nézem tovább, mert tuti nem a

lábaiba fogok beleszeretni :)

2017. ápr. 21. 05:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Én komolyan nem hiszem el, hogy ilyen szőrös lehet egy nő.Ha én ilyen lennék napi kétszer szőrtelenítenék. Nő létemre undorítónak találom, pedig pasiban szeretem ha szőrös az olyan férfias, de egy nőnél borzasztó.
2017. ápr. 21. 06:50
 19/22 anonim ***** válasza:

nem jön be az arca, piercing sem jön be, és kb olyan szőrös a lába, mint nekem, meg inkább teltebb legyen :D

kihagynám

de azért aranyos a mosolya és vannak céljai, szép hosszú haja van, mondjuk lentebb aranyosabb az arca :)

24F

2017. ápr. 21. 07:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem. Undorító, igénytelen.
2017. ápr. 21. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!