Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joseph Morgan jó pasi?
Figyelt kérdés
s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2013/05/21/joseph-morgan.jpg?itok=YOTMtq0M
2015. jan. 29. 14:11
3/11 anonim válasza:
Bazze ez randa... Még Roy is szebb nála az IT Crowd-ból.
4/11 anonim válasza:
Meg szoktam nézni a többi férfit, hogy tetszik-e a stílusuk, van-e bármi rajtuk, aminek én is örülnék, mi lenne, ha én is úgy nézhetnék ki. Viszont rajta semmire nem vagyok irigy, nem akarnék úgy kinézni, mint ő. Szerintem nem szép.
6/11 Takacs Laszlo 15 válasza:
AZ a lenyeg hogy neked retszik-e vagy nem.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz pasi..
8/11 anonim válasza:
Én imádom a hangját és az akcentusát!:D
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!