Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek ilyen csinosabb nővel, akinek van egy ilyen szépséghibája? Bejönne nektek Morgan?
2017. ápr. 20. 21:57
2/22 anonim válasza:
Az orrpiercing jobban taszít...
3/22 anonim válasza:
Nem bejövős annyira de szívesen megborotválom ha jól beszéli a franciát ezen ne múljon.Bár azt csinálhatja ruhában is,majd ragasztunk neki kis körszakállt.
4/22 anonim válasza:
Az arca tetszik, de ez pfejjjj. Még jó, hogy kaja után vagyok. Ne már, hogy ilyen szőrös lenne egy nő, ha nem szedné le. Úristen.
5/22 A kérdező kommentje:
4. Hugóm szerintem még nála is csinosabb, de ezt az elvet követi, természetesség és bizony majdnem ilyen szőrös.
2017. ápr. 20. 22:04
6/22 piriiiii válasza:
Hugó is elég szőrös lehet amúgy...
7/22 anonim válasza:
Jó alakja van a csajnak, de a szőr nagyon sokat ront az összképen.
L
8/22 anonim válasza:
ne már ,pont az alakja nagyon gáz sztem . arca egyébként szép az első képen
9/22 anonim válasza:
Ezt hogyan? Ki olyan gyagya hogy borotválja a BELSŐ combját? Huszonévesen nem nő szőr a combomon, mert tudtam hogy azt nem szabad bántani, nemhogy borotválni... ha meg sok van, mert igen, látok olyan nőt is akinek sok van, akkor pár alkalom gyanta / epillátor és máris gyérebbnek tűnik. A lábszáramon is már csak pehelyszőr nő, épp e miatt (pedig ott én is elég szőrös voltam).
Elnézést hogy így belekontárkodtam, de amikor múltkor láttam a képeket is azon szörnyülködtem, hogy ha eleve vastag / sok a szőre, miért borotválja amitől még dúsabbnak és vastagabbnak hat? :(
10/22 anonim válasza:
Jujjj, a férjemnek van ilyen lába...szörnyű, és még vigyorog is hozzá. Nem normális ez csaj, lehet az agya is ilyen szőrös, és megakadnak a fogaskerekek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!