Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak van egy "kis szépséghibája", felszínesség, ha ez ennyire zavar?
Barátságból lett szerelem, akkoriban is tudtam, hogy dohányzik, de úgy gondoltam ezt a pici hibáját el tudom fogodni.Igazából ezt el is tudtam, de az nagyon zavar, hogy írtó csúnyák tőle a fogai. Hiába kérem, hogy menjen fogorvoshoz, kezdjen vele valamit, azt mondja jó neki így is.Egyébként igényes, nem tudom, hogy miért nem érdekli a szájhigéniája.Rosszul vagyok, ha meg kell csókolnom, kezdek belőle emiatt kiábrándulni, pedig ezt leszámítva minden nagyon jó. Szinte minden este azért veszekszünk, mert könyörögnöm kell, hogy mosson fogat, mint egy kisgyereknek, de még így sem hajlandó rá.
Felszínes dolog, ha ezért elhagyom? Nekem ez az egyik legfontosabb dolog, a fogaim egészsége sokat számít és ezt elvárnám tőle is.
Butaság szakítani, ha egyébként szinte tökéletes a kapcsolatunk? Már mindent megpróbáltam, de őt nem is zavarja...ez a legbosszantóbb.
2 éves kapcsolat, 1,5 éve együtt is élünk.
22/L 25/F
Szerintem ez nem felszinesseg egyaltalan. Az az alal elvarhato ,hogy mosson fogat 25evesen es apolja magat!
Amugy ha gondolod keress fel , extra feherek a fogaim! Na pusz
Szerintem nem felszínesség. Az elhanyagolt fogak fölöttébb gusztustalanok tudnak lenni. Hogy kívánhatja hogy így csókoljad meg. Tekintettel arra is, hogy nem csak egyszerűen faképnél hagyod, hanem megpróbáltad megbeszélni vele a dolgot, nem látok kivetnivalót abban, ha emiatt szakítanál vele.
Amúgy én éppen ezért nem kezdenék soha dohányossal. Ráadásul a legtöbb dohányos agresszív vagy elutasító lesz, ha bármilyen megjegyzést teszel arra, hogy ez mennyire zavar téged. Nekem ez nem kellene...
Erről ki kéne írni kérdést.
Exem se mosott fogat szívesen meg a mostani páromnak is könyörögni kell. Aztán csodálkozik hogy ritkán csókolózunk... A legszebb az egészben hogy több rossz fogam van rendszeres fogorvos látogatással, mint neki, aki csak ünnepnapokon mossa. Nincs igazság a Földön.
Ez nem apróság,bőven elég ok a szakításra.Ráadásul lenne lehetősége változtatni rajta mégsem teszi,nem vagy elég fontos neki.
Ez igazából két komoly hiba,a dohányzás az egyik és a fogmosás hanyagolása a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!