Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak van egy "kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak van egy "kis szépséghibája", felszínesség, ha ez ennyire zavar?

Figyelt kérdés

Barátságból lett szerelem, akkoriban is tudtam, hogy dohányzik, de úgy gondoltam ezt a pici hibáját el tudom fogodni.Igazából ezt el is tudtam, de az nagyon zavar, hogy írtó csúnyák tőle a fogai. Hiába kérem, hogy menjen fogorvoshoz, kezdjen vele valamit, azt mondja jó neki így is.Egyébként igényes, nem tudom, hogy miért nem érdekli a szájhigéniája.Rosszul vagyok, ha meg kell csókolnom, kezdek belőle emiatt kiábrándulni, pedig ezt leszámítva minden nagyon jó. Szinte minden este azért veszekszünk, mert könyörögnöm kell, hogy mosson fogat, mint egy kisgyereknek, de még így sem hajlandó rá.

Felszínes dolog, ha ezért elhagyom? Nekem ez az egyik legfontosabb dolog, a fogaim egészsége sokat számít és ezt elvárnám tőle is.

Butaság szakítani, ha egyébként szinte tökéletes a kapcsolatunk? Már mindent megpróbáltam, de őt nem is zavarja...ez a legbosszantóbb.

2 éves kapcsolat, 1,5 éve együtt is élünk.

22/L 25/F

2016. máj. 17. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom így hogy van gusztusod olyanokhoz, mint szexben a kinyalás...én tuti félnék, hogy valami baktériumot elkapok tőle...
2016. máj. 17. 17:56
 12/17 A kérdező kommentje:
#11-nek: Erre nincs gondom, ugyanis eszében sincs ilyesmit csinálni velem.
2016. máj. 17. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, vannak itt nagyobb bajok is szerintem... lapát a pasinak, es meg mielott legkozelebb osszejossz valakivel gondold vegig hogy akivek vagy az teged is reprezental. Ha teged masfelvig egy roahdt fogu dohanyos reprezentalt, azt inkabb igyekezd elfelejteni es jobban valasztani.
2016. máj. 17. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem, egyaltalan nem felszinesseg. Az szerintem alap, h vki mosson fogat naponta 2-szer. Ez nem dohanyzas fuggo. Ha erre nem hajlando, akkor eleg gaz higieniai gondok vannak vele.

A masik az, h ha Te nem dohanyzol, akkor sokkal nehezebb elviselni egy dohanyosnak a szagat. Ezt tapasztalatbol mondom. En sem dohanyzom es egyszer volt dolgom egy dohanyos palival, de a csok utan azonnal kiabrandultam belole, m rosszul voltam aszagtol. Sajnos az eros dohanyosoknak a rago, vagy a fogmosas sem segit a szajszagan. Nekem olyan volt, mintha hamutartot nyalogatnek, es teljesen kiabrandultam a pasibol.

2016. máj. 17. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát nagyon szomorú az igénytelensége.

Gondolom ha nem mos fogat, akkor lekövetkezteti, hogy oráloznia sem kell...

Ez már az önzőség és igénytelenség legjobb kombója.

Én elmondanám neki, hogy változtasson sürgősen ezen az igénytelenségen, különben szakítasz. Egyszerűen nevetséges, hogy fogmosás hiánya miatt szakítani kelljen, de ez csak az ő szégyene, nem a tiéd!

2016. máj. 17. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Számomra ez nem felszínesség. Össze sem jöttem volna olyan emberrel, akinek nagyon csúnya a foga. A páromra is ráférne egy fogszabályozás, de egyébként szépek a fogai, rendszeresen jár fogdokihoz és az alapvető szájhigiéniája is megvan. Annál még több is..

Én biztos szakítanék. Ha undorodom attól, hogy megcsókoljak valakit, vagy hozzáérjek (komolyan elhízás), akkor nekem ott a vége.

2016. máj. 17. 19:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Na de tenyleg ,azert ilyet.Nem apolja a fogait,budos a szaja ,kirohadnak a fogai,nem mos fogat es nyalakodni se nyalakodik? Szerintem szakits vele meg ma! Nem is ertem,hogy lehet valaki ilyen igenytelen... Jo,enis dohanyzom ,de dohanyzas utan az elso dolgom kezet mosni es szajvizzel kiobliteni a szamat vagy ragozni. Eszem megall,25evesen rohadnak a fogai es nem mos fogat....

Kossetek biztositast a fogaira amig vannak!

2016. máj. 17. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!