Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar másokat az, hogy modell barátom van?
Számos alkalommal kapom meg mind a barátnőimtől, mind a barátaimtól, hogy csak azért vagyok együtt a barátommal, mert nagyon jóképű és remek teste van. Hiába magyarázom, hogy amikor megismertem nem ez számított, előtte is voltak helyes fiúk az életemben, tetszett, de ezt kismillió másik emberről is elmondhatom. Ez a srác kedves volt, érdeklődött, meg akart ismerni, a külseje ellenére kicsit sem volt beképzelt, egy barátnőm félmondatából tudtam meg, hogy modellkedik, ő nem is merte elmondani, félt, hogy ez negatív reakciót váltana ki belőlem. Nagyon szeretem, és nem értem, miért mondanak el mindenféle felszínes r*bancnak a hátam mögött, ő egy igazán jó ember. Nem tudom, hogy féltékenyek vagy tényleg bűnnek számít, ha valakinek ez a típus tetszik. A szépérzékemen nem tudok változtatni, lassan már ott tartok, hogy én érzem magam rosszul, amiért nem vonzódom mindenkihez, akinek a személyisége rendben van, hiszen mindenhonnan azt üvöltik a pofámba, hogy "a külső nem számít, az kit érdekel, miért vagy ennyire sekélyes, lehet, hogy megfog, de hosszútávon semmit sem ér".
21/L
Mit foglalkozol velük?
Még jobb kérdés: -Ők mért foglalkoznak ezzel?
Talán azért mert féltékenyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!