Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni, ha zárkózott vagyok?

Figyelt kérdés
Plussz igényeim is lennének a partneremmel kapcsolatban. :) A kapcsolatban fel tudok oldódni, ha megfelelő partnerre lelek. (lány vagyok)
2017. ápr. 17. 21:48
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Akkor hasonlítunk eléggé. :D
2017. ápr. 17. 23:13
 22/30 anonim ***** válasza:

Férfias alatt mit értesz pontosan ?

Mert 27 vagyok, de közel sem nézek ki annyinak, azt mondják olyan gyerek arcom van.

Gondolom nem ez a kategória az amit keresel :D

2017. ápr. 17. 23:25
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom. :D Arcszőrzet előny. De viselkedésre nem legyen tutyimutyi, mert azzal ki lehet kergetni a világból. :D
2017. ápr. 17. 23:30
 24/30 anonim ***** válasza:

15-ös

Rengetegszer van,hogy egyedül megyek szórakozni,mi van abban? :D (11es voltam)

2017. ápr. 17. 23:30
 25/30 anonim ***** válasza:

#22 vagyok.

Tutyimutyi nem vagyok, viszont az arcszőrzetet nem szeretem.

Lehet furán hangzik, de szeretek minden nap megborotválkozni.

2017. ápr. 17. 23:34
 26/30 anonim ***** válasza:

Nőként akárhol, akár itt is ismerkedhetsz.

Én kiesek, mert szoktam időnként politizálni (hétvégên megyek is tüntetni a kormányért oroszországért és minden más ellen, nyomtatok is táblát hogy visszaköveteljem a szovjet megszállást és a szólásszabadság elörlését), és nem játszom el a nagykant így se cigi se pia se sport bambulás, hanem csak néha összeolajozom magam mikor szerelgetek, meg motorozom, meg bringázom, és ha 2esben vagyok egy lánnyal akkor sem játszom meg semmit csak teszem, és állok rendelkezésére hosszú ideig :D csak eddig jutottam a 30 évem alatt.

2017. ápr. 17. 23:44
 27/30 anonim ***** válasza:
Én bátortalan vagyok élőben ismerkedni.Akkor nálad az a férfi már tutyi mutyi?
2017. ápr. 18. 07:44
 28/30 anonim ***** válasza:

Ne politizáljon? Nehogy legyen önálló véleménye?

Meg ezek közt a trágya emberek közt ismerkednél? Ezek itt a gyk-n még a cipőjüket sem tudják egyedül megkötni!

2017. ápr. 18. 16:06
 29/30 anonim ***** válasza:
28-as a trágyadomb teteje
2017. ápr. 18. 17:15
 30/30 anonim ***** válasza:
76%

Használhatsz online társkeresőt.

De lányként könnyen találsz párt akkor is, ha zárkózott vagy. Fiúként esélytelen lenne.

2017. ápr. 20. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!