Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni, ha zárkózott vagyok?
Figyelt kérdés
Plussz igényeim is lennének a partneremmel kapcsolatban. :) A kapcsolatban fel tudok oldódni, ha megfelelő partnerre lelek. (lány vagyok)2017. ápr. 17. 21:48
1/30 anonim válasza:
Mondanám, hogy itt, de attól függ, mik azok az igények.
2/30 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. De utána elkezdtem nyitni a világ felé, több csalódás is ért, nem mondom...de azóta sokkal több örömben volt részem. De ha erre te nem állsz készen akkor anoním oldalakon beszélgess. A szerelem nem válogat, az is lehet hogy olyanba szeretsz bele aki nem jön be amugy.
3/30 anonim válasza:
Megsúgod nekünk az igényeidet? Cserébe meglocsolunk, jól van? :D
4/30 anonim válasza:
Itt is tudsz,anno az első barátnőm itt ismertem meg :D Amúgy leírod az igényeid,arra én is kíváncsi vagyok :D
5/30 A kérdező kommentje:
Szívesen ismerkedem itt is, de mindig ugyanazok az emberek jelentkeznek. :D Vagy nem felelnek meg a kevés elvárásomnak sem. Annyira pedig nem vagyok elkeseredve, hogy beérjem valakivel, ráadásul neki sem lenne túl jó.
Nem dohányzó, nem politizáló, hűséges, férfias és értelmes emberi lényre vágyom. :D
2017. ápr. 17. 21:58
6/30 anonim válasza:
Netes társkereső felüleletet javasolnám, ha nem lennék én is annyira ellene.
Szerintem próbálj meg nyíltabb lenni picit, ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak rólad, milyennek látnak. Ha megtetszik egy férfi akkor szemezz vele bátran és mosolyogj rá. Ha elég nyitott típus akkor ő is lépni fog és leszólít és onnantól alakul ahogy alakul.
7/30 anonim válasza:
"Nem dohányzó, nem politizáló"
Magyarul egy nőre vágysz, férfi testben.
9/30 anonim válasza:
Ezek tényleg nem nagy elvárások. Általában a küllemi adottságoknál bukik el a dolog, igaz? :D Szerintem sok ilyen ember van itt, akik "megfelelnek az elvárásaidnak". Nem értem, miért nem tudod sikerre vinni a dolgot. Hogy érted, hogy ugyanazok? Mindig más nickkel írnak rád?
10/30 anonim válasza:
A dohányzásos résznél kiestem. :) Ám sebaj, nekem például pont a dohányzó lányok jönnek be jobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!