Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni, ha zárkózott vagyok?
"Plussz igényeim is lennének a partneremmel kapcsolatban"
Ezt mindjárt gondoltam :) Amúgy ha zárkózott vagy,nehéz lesz,egy kicsit meg kellene nyílni (ezt úgy tudod gyakorolni pl ha sokat chatelsz "idegenekkel" közösségi fórumokon,stb)..ajánlanám hogy járj el szórakozóhelyekre (akár egyedül is),de ne a mély vízben tanulj meg úszni :)
Van olyan,aki egyedul elszokott járni szórakozóhelyre v bárhova?
Nalam se megy az ismerkedés,flörtöles ha az adott ember esetleg tetszik is.Itt bukok meg.Aki meg nem jön be,vagy tudom,hogy valamiért ugyse lesz köztunk semmi siman elszórakozom.
Arról nem beszélve,hogy túl korán beleélem magam a dolgokba.S olyat is belelátok,ami igazából nincs is.Türelmetlen is.Nem birom a sokáig huzzuk a másikat,és találgatni kell,hogx igazából mit is akarhat a másik,vagy akar e valamit.
Szerintem próbáld meg a neten...tobb helyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!