Hogyan tudnék ismerkedni ha zárkózott vagyok? 16/F
Figyelt kérdés
Trollok kíméljenek. :)2015. febr. 13. 22:18
2/7 anonim válasza:
Egyetlen módon, szembe kell szállni a félelemmel, a zárkózottságoddal.
3/7 anonim válasza:
1# vagyok sajnos nem száll a szádba a sült galamb :/
4/7 anonim válasza:
Nem úgy megy az itt,hogy te csak úgy megkéred a trollokat hogy kíméljenek,és asszed hogy mosolygós smile-val el van intézve?Most az egyszer megkíméllek,de legközelebb minimum kacsintós smile-t küldj XDXDXD
6/7 anonim válasza:
Igazabbol nagyon sehogy,én is zárkózott vagyok ezaltal van csak 3 igaz barát a tobbi az csak olyan hogy elbeszélget veluk...Az ismerkedés meg meg annyira nem megy bar lehet azert mivel lany vagyok es arra várok hogy a fiú kezdemenyezzen..
Ha gondolod irj
14/L
7/7 anonim válasza:
Azért vagy zárkózott, mert leesett neked, hogy a mai fiatalok nagy százaléka retardált. Ne magadban keresd a hibát, ha megismersz egy értelmes embert, tudni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!