Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt elküldhetem ezt egy lánynak aki tetszik?
Figyelt kérdés
Vigyázz magadra! Belőled csak egy van. A többiek többen vannak, őket könnyű pótolni
2017. ápr. 14. 16:11
11/15 anonim válasza:
Elküldheted,szerintem nincs ezzel baj,csak vigyázz a szóismétlésekre("többiek"és "többen" egymás mellett kicsit zavarónak hat) :)
12/15 anonim válasza:
ez egy pozitív megnyilvánulás,szerintem abszolút vállalható. Ebből fogja érezni, hogy milyen sokat jelent számodra ő,hogy jelenleg ő az egyetlen, akit szeretsz, aki tetszik neked. Rajta kívül van egy csomó másik lány aki lehet szebb is, okosabb is, stb. de neked csak ő kell. Reméljük jobb kedvre derül tőle :)
13/15 BlackSword válasza:
Üres frázis... Süket duma... És még elcsépelt is...
14/15 anonim válasza:
Szerintem kiábrándítóan szar szöveg. Bocsi
15/15 anonim válasza:
Attól függ, ha 6 éves, szellemifogyatékos a csaj, akkor lehet bejön neki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!