Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg a csajt aki nagyon tetszik nekem és lehet hogy én is neki? Bővebben lent! 20/F.
Abból, amit leírtál, már tudja, hogy tetszik neked. A lányok mindent látnak!
Én a helyedben úriember lennék, odamennék hozzá és azt mondanám, hogy: Szia! Én x vagyok. Meghívhatlak valamikor egy kávéra/vacsorára/ebédre? Szívesen megismernélek.
Nem kell túlbonyolítani.
Hát jó csak mint írtam kicsit szégyenlős vagyok. Nem hiába nem szóltam hozzá tegnap sem csak néztem. Látjátok tegnap is csak a buszról mertem neki integetni. Amúgy ma volt diáknap és nyertek tombolán 4 darab ilyenémet kupont:
Ez az eleje:
Ez pedig a hátulja:
Na és Egerben a plázában van ilyen Douglas bolt ahol ezeket be lehet váltani. Talán ezekkel is lehetne valamint kezdeni felé nemde??? Segítsetek!!!
"Hát jó csak mint írtam kicsit szégyenlős vagyok."
És akkor mit szeretnél? Szedjük fel neked? Tudod, szégyenlős koldusnak üres a tarisznyája. Szóval keresd meg gyorsan a tökeidet, ha akarsz a csajtól valamit. Senki sem úgy kezdte, hogy tudott csajozni. Mindenki félt a pofára eséstől. Aztán mérlegre tette, hogy mi a fontosabb; a csaj, vagy a hülye félelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!