Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg a csajt aki nagyon tetszik nekem és lehet hogy én is neki? Bővebben lent! 20/F.
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és tetszik nekem nagyon egy 18 éves lány. Már nagyon sokszor láttam már szemeztem is vele sokat. Ma 1 buszon mentünk haza felé de csak 2 megállót mert ő le szállt mert ott lakik. A buszon végig őt néztem és néha-néha ő is rám pillantott. Mikor le szállt és sétált haza felé én a busszal el mentem mellette és mosolyogtam rá meg integettem is neki és ő pedig vissza mosolygott rám. Sajnos kicsit szégyenlős vagyok ilyen téren. Nem tudok róla semmit sem sem a nevét sem hogy melyik házban lakik. Csupán ma az egyszer jöttem vele haza délután egy buszon. Nagyon ritkán néha reggelente hétköznapon mikor reggel suliba megyünk akkor jön azzal a busszal amivel én. De akkor barátnőjével jön néha és néha egyedül. Hogyan adhatnám a tudtára hogy nagyon be jön nekem??? Légyszíves segítsetek nekem!!! Előre is nagyon szépen köszönöm!!! 20/F.2017. ápr. 11. 13:46
32/33 anonim válasza:
Mit segítsünk? #4-es már megmondta a tutit.
33/33 A kérdező kommentje:
Ozt mégis hogy???
2017. ápr. 27. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!