Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg a csajt aki nagyon tetszik nekem és lehet hogy én is neki? Bővebben lent! 20/F.
Ne haragudj, de 20 éves létedre ennél tökösebbnek kellene lenned. Ha magamból indulok ki, egy 18 éves lánynak férfi kell, nem egy majom.
Kapd össze magad öcsi!
Ja es a fogalmazásod mellé a helyesírásod is csapnivaló.
Ne írd külön a lenyalt, elment, leszállt szavakat, mert nagyon béna.
Hajrá!
Nem egy 20 éves szinten vagy, agyilag olyan 15 éves tini korba tennélek... Ha nem jössz be neki, ha nem írt vissza napokat akkor mégis mit akarsz még? Nem bírod felfogni hogy ezen kár gondolkodnod, ez a vonat már elment? Lásd le is némított/ tiltott vagy mi a csoda, én ugyanezt tettem volna. Ha valaki nem szimpatikus már neten keresztül sem minek húzni és egymás idejét rabolni?
Mi lenne ha nem kéne mindent a szádba rágni, ha olvasnál valamit a neten a csajozásról vagy könyvből és használnád a fantáziád?
Először is szedd össze a tököd, okulj és hozzád való csajt keress, a te súlycsoportodban...
Te nagyon hülye vagy, még értelmezni sem tudod az üzenetem. Azt írtam napokat nem írt, 3X visszaolvastam hogy mi a szar, miről beszélsz.. Kár volt írnom is, nem fogok lealacsonyodni a szintedre.
Nem veszed észre hogy egyszer ezt, majd máskor totál mást közölsz? Skizofrén....
Én csak egy dolgot tudok erre mondani...
WTF...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!