Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjek már ki a fejemből egy ligámon kívüli lányt aki több éve tetszik pedig nem is ismerem csak látásból?
3-4 éve költözött egy lány majdnem a szomszédba, és azóta nagyon oda vagyok érte, pedig soha nem beszéltünk csak köszönünk egymásnak ha találkozunk, de azt is ha csak ak örnyéken.
Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből ,és utálom magam hogy csak azért tetszik mert félelmetesen szép, meg igényes, de egyszer láttam smink nélkül szakadt melegítőben mikor kivitte a szemetet és nagyon karikás vol ta szeme meg elég furcsa volt az egész arca, egészen más és messze nem olyan szép, de ettől függetlenül ugyan úgy tetszik.
Elvileg a szerelem is elmúlik kb 2 éven belül ha nem tesz érte semmit egy pár, ezért nem értem hogy miért vagyok még mindig oda kb 4. éve érte. Volt már közbe két barátnőm is de akkor is ő tetszett igazán.
Stalkerkedem mindig a FBját meg Instáját mint valami gyökér :/
Fotózd le, amikor melegítőben van, karikás szemmel, és rakd ki háttérképnek.
(hozzá meg olvasgasd ezt a kategóriát a nők kommentjeivel, hidd el, előbb utóbb megkívánod a bárányokat, nyuszikat, szomszédbácsit, stb...)
Ha egy ilyen képet is raknék ki róla, akkor is fél óránként mehetnék kiverni :(
De már próbáltam arra koncentrálni hogy valójában nem is szép csak nagyon megtudja csinálni magát de ez nem segít, meg nem is érdekel.
A 1,5-2 éves elmúlás (hormonürülés) úgy aktuális ha szoros kapcsolatban vagytok.
Ezért tarthatnak tovább például a távházasságok, hetente, kéthetente, havonta örülni egymásnak az újdonség erejével hat, felfrissül a kapcsolat a várakozási idő miatt.
Ez a plátói epekedés tarthat akár 10 évig is vagy akár örökre, nagy tréfamester a természet.
uh basszus, de akkor mit csináljak? :(
ne makarok több barátnőt úgy hogy ő tetszik még mindig.
de jól leírtad 3. :) való igaz, érdekes sose volt olyan kapcsolatom amiben valóban szerelmes lettem volna, inkább fellángolások voltak ezek, amik pár hónapig tartottak, vagy csak szerettem az illetőt. ugye tartós kapcsolatban fennáll a kiábrándulás esélye. két nagy szerelmem volt, mindkettő plátói, az egyik után 3 évig, a másik után 2,5 évig epekedtem, de olyan szinten, hogy más férfire se tudtam ez idő alatt nézni. én beszélgettem velük, jó kapcsolatunk volt, de sose történt semmi. kérdés, ha összejöttünk volna, vajon kiábrándultam volna e belőlük is x idő után, vagy nagy szerelem lett volna... érdekes.
28N
7-es a probléma az hogy nagyon közel lakunk.
Ha visszautasítana nem tudom milyen érzés lenne mikor hazajövök hullafáradtan a melóból és láthatom a valószínűleg tökéletes új barátjával.
Ha nem lakna ilyen közel, akkor persze megpróbálnám úgy nincs veszteni való. De így húzós nagyon.
Ligámon kívüli két dolgot jelent:
1. Én se vagyok egy ronda gyerek de ő kb egy VS modell szint
2. Ő már nem a szüleivel lakik, én még igen. (pedig kicist fiatalabb is)
"egyszer láttam smink nélkül szakadt melegítőben mikor kivitte a szemetet és nagyon karikás vol ta szeme meg elég furcsa volt az egész arca"
:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!