Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjek már ki a fejemből egy ligámon kívüli lányt aki több éve tetszik pedig nem is ismerem csak látásból?
3-4 éve költözött egy lány majdnem a szomszédba, és azóta nagyon oda vagyok érte, pedig soha nem beszéltünk csak köszönünk egymásnak ha találkozunk, de azt is ha csak ak örnyéken.
Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből ,és utálom magam hogy csak azért tetszik mert félelmetesen szép, meg igényes, de egyszer láttam smink nélkül szakadt melegítőben mikor kivitte a szemetet és nagyon karikás vol ta szeme meg elég furcsa volt az egész arca, egészen más és messze nem olyan szép, de ettől függetlenül ugyan úgy tetszik.
Elvileg a szerelem is elmúlik kb 2 éven belül ha nem tesz érte semmit egy pár, ezért nem értem hogy miért vagyok még mindig oda kb 4. éve érte. Volt már közbe két barátnőm is de akkor is ő tetszett igazán.
Stalkerkedem mindig a FBját meg Instáját mint valami gyökér :/
Há' ismerd meg! Annál kiábrándítóbb nem is kell.
Ha úgy sem sikerül, akkor hagyd, hogy megismerjen. Annak már végképp működnie kell.
Ééés ha beüt a legrosszabb eset, hogy neked sem sikerül kiszeretned belőle és ő is beléd habarodik, akkor...
...hát akkor még mindig elköltözhetsz egy másik országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!