Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nagyon beégettek a csaj előtt aki úgy tetszik? Így már teljesen reménytelen?

Figyelt kérdés

Már hetek óta tetszik egy lány és már szemeztünk is sokszor meg úgy láttam, hogy tetszek neki több jel is utalt erre de még így nem próbálkoztam be eddig nagyon.

És ma pont ott ültek a barátnőjével ahol én is egy haverommal ez egy kávézó szerű helyen és tök örültem is ennek a felállásnak meg minden, hogy ezaz megint összefutottunk és talán még majd le is szólítom valami ürüggyel stb. Erre odahívtam ez a haverom az egyik gyökér ismerősünket aki amúgy is nagyon ciki úgy ahogy van (nem bírtam sosem amúgyse mert atom nagy bunkó és hülye) és ő is így oda csapódott és nagyon hangosan meg idegesítően viselkedett láttam, hogy a csaj még hátra is nézett többször gondolom őt is zavarta. De hiába próbáltuk moderálni nem sikerült sőt elkezdett rám nézve nagyon égő dolgokat emlegetni például amiket régen csináltam én meg egyszerűen el sem akartam hinni, hogy ez történik annyira fosul éreztem magam legszívesebben hozzá vágtam volna az asztalt ahhoz a nyomorékhoz de már attól is elment a kedvem. Tuti hallotta a csaj ez biztos 1000%... És ezek tényleg ciki dolgok voltak nem viccesen cikik hanem színtisztán gáz dolgok. Ráadásul mikor próbáltam tényleg elkussoltatni normálisan "észrevétlenül" akkor még be is szólt nekem. Úgyhogy inkább fogtam magam és elmentem a francba meg mondtam a srácnak, hogy hogy lehet ilyen gyökér hogy így ordibál és ez kva égő úgyhogy inkább elmentem. Nagyon felk*rt de nem akartam én is alpári lenni pedig legszívesebben a sz*rt is kivertem volna belőle ezért és lehet ezt meg is fogom tenni a jövőben. De ott most mit csinálhattam volna? Olyan szörnyű volt egyáltalán minek jött oda nem hiszem el. Tuti hogy én el vagyok átkozva.

Igazából annyira elrontotta ez az egész a kedvemet, hogy már nem is akarok ismerkedni a lánnyal illetve akarnék de minek? Már tök leégtem előtte egyrészt biztos azt hiszi hogy nekem ilyen "barátaim" vannak mert amúgy ő tök normális lány ő szóba se állna olyanokkal -mondjuk én sem- mint az a nyomorék és a haverom is nemtom miért hívta oda, amúgy régi ismerős kábé ennyi de én sosem beszélek vele és utálom is érthető okokból. Másrészt meg ugye hallottam rólam a cikis sztorikat és mint említettem ő egy tök normális lány és biztosan megvan a véleménye rólam mostmár. Ezek után ha odamennék kiröhögne. Hogy lehetek ekkora szerencsétlen? Komolyan már az elején fel kellett volna állnom és elmennem nemtudom mit csinálhattam volna másképp ha leállok ordítozni (ami az ilyen gyökereknél csak olaj a tűzre) az is gáz ha meg mittomén fejberúgom az meg még gázabb. Úgyhogy erről ennyit gondolom...

2017. ápr. 9. 23:41
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Amúgy a lány 17 én 18 vagyok. Tudom tini kategóriába is rakhattam volna.
2017. ápr. 9. 23:42
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Micsoda tragédia.

Hàny eves vagy? 15?

Cigi,jata,az!

2017. ápr. 9. 23:44
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Ciki*
2017. ápr. 9. 23:46
 4/14 A legrosszabb ***** válasza:
77%
Ne problémázz rajta, ez most elúszott. A nyakamat rá, hogy a csaj azt gondolja rólad, hogy te az ilyen gyökerek társaságát kedveled, és hát az első benyomás az mégiscsak első benyomás marad. Még fiatal vagy, felejtsd el a lányt, rengeteg lehetőséged lesz még jobbnál jobb csajokkal ismerkedni.
2017. ápr. 9. 23:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy 18 vagyok de te inkább ne kommentelj többet köszi :D
2017. ápr. 9. 23:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát én is ettől félek, hogy már mindegy mert azt hiszi, hogy ilyenek a haverjaim mint ő... De próbáltam úgy viselkedni, hogy azért ne higgye ezt meghát el is mentem inkább dehát mindegy szerintem. Persze tudom, hogy van 1000 más lány de mivan ha nekem pont ő kellett nagyon?
2017. ápr. 9. 23:56
 7/14 anonim ***** válasza:

Mi volt a ciki sztori régről?

Csak azért mert ettől is függ,hogy probálkozz-e még....

2017. ápr. 10. 00:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát pl hogy én hogy sírtam egy lány miatt meg mennyit és milyen szánalmasan próbálkoztam és mégsem jött össze meg az egyik volt barátnőm akivel csak pár hetet jártam mekkora r*bnc volt és hogy volt gusztusom ahhoz a csajhoz. Kábé ilyesmik
2017. ápr. 10. 01:30
 9/14 BlackSword ***** válasza:
18%
Ne izgulj, elég égő vagy Te magadtól is... A haver már nem osztott/szorzott semmin...
2017. ápr. 10. 06:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a agynélküli'-műsorának is hihette a lány...-nem volt kiírva,hogy igaz volt.

Amúgy jó paré ismerős lehet...

Nincs mit veszítened,ha nem jön össze akkor legalább tudod,így meg csak a mi lett volna ha.....-van.

/N.

2017. ápr. 10. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!