Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanában miért csúnyult el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miért csúnyult el ennyire a lány osztály társam aki tetszik nekem? Többi lent! 18/f

Figyelt kérdés
18 éves végzős gimnazista fiú vagyok tetszik nekem egy osztály társam lány. Szerintem én is tetszem neki mert amiket mond nekem meg ahogy viselkedik velem ez jön le. De az utóbbi időben kB 1 hónapban sajnos egyre jobban csúnyább lesz,egyre jobban hanyagolja el magát de nem tudom miért. Például kB 2-3 hete nem hord fülbevalót, nem sminkel semmit, nincs műkörme azóta. És 1 hónapja minden nap össze egybe fogott hajgumizott hajjal jön, 1 hónapja nem volt ki engedve a haja. De nem tudom miért változott meg ennyire rossz irányba az elmúlt 1 hónapban? Csávója nem volt legalább 3 hónapja el mondta nekem. Az apja meg halt kB 5 éve de ennek semmi köze hozzá mert 1-2 hónapja fullos jó csaj volt. Miért változott meg ennyire? Mellesleg én nekem most is így is teszik és holnap össze jönnék vele nagyon tetszik nekem csak nem merem neki meg mondani még Facebookon sem! Noss?

2016. febr. 24. 06:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

"2-3 hete nem hord fülbevalót, nem sminkel semmit, nincs műkörme azóta"

Egy normális ember számára ez jó, nem rossz.

2016. febr. 24. 07:13
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Te is a sor végén álltál amikor az eszet osztogatták kedves kérdező.

Protipp: KÉRDEZD MEG TŐLE --> "Mostanában látom, hogy kicsit megváltoztál, van valami baj?"

Teljes életképtelenség... de igen, a mai lányoknak ez kell, ha jól néz ki a srác, csodálatos világ ez.

2016. febr. 24. 08:31
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Rossz kategóriában írsz, ez itt a FELNŐTT párkapcsolatok kategória.
2016. febr. 24. 13:32
 4/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg szerintem tuti be jövök neki mert ma meg simogatta a fejem.
2016. febr. 24. 14:58
 5/19 A kérdező kommentje:
És a legrosszabb hogy egyik nap suliban nagyon néztem és pont akkor mikor néztem akkor vette ki a füléből mind3 fülbevalóját és tette el a táskájába és azóta nem hord fülbevalót és nem tudom miért van ez. :(
2016. febr. 24. 16:13
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Hát én a leírásod alapján az mondanám, hogy inkább szebb lett. Műköröm, és szépség? Úristen...
2016. febr. 24. 22:20
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Ezeket a sztereotípiákat, komolyan. Nemcsak a kedves kérdező nem volt ott, amikor az észt osztogatták. Egy olyan lány is lehet nagyon csinos és ízléses, aki sminkel és van műkörme. De végül is lényegtelen, bocs az offolásért!

Kérdező, közeledj hozzá még jobban, tényleg kérdezd meg tőle, hogy esetleg van-e valami baj, mert úgy látod, hogy mostanában nincs túl jó passzban. Konkrétan a külsejét viszont ne hozd fel neki, mert azzal lehet, hogy megbántanád. Sok sikert! :)

2016. febr. 24. 22:27
 8/19 A kérdező kommentje:
Jólvan el döntöttem! Most már nem érdekelnek a külsőségek! Csakis a csaj! Most már össze akarok vele jönni! Ebben segítsetek hogyan jöjjek vele össze!
2016. febr. 25. 06:18
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Sehogy. Osztálytárssal nem érdemes, ha jót akarsz magadnak. Amikor vége lesz, még évekig naponta látnod kell majd, és hidd el, baromi pocsék érzés tud lenni.
2016. febr. 25. 13:17
 10/19 A kérdező kommentje:
Milyen évekig? 18 évesen szerinted hanyadikos lehetek? El mondom hogy végzős vagyok! Nah de hogy jöjjek össze a csajjal?
2016. febr. 25. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!