Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék impotens/asexualis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék impotens/asexualis férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
19/n

2017. ápr. 9. 08:46
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Fúj, de gusztustalanok a válaszok.

Régebben én is kiírtam itt egy kérdést az aszexualitásommal kapcsolatban, de ott csak addig jutottak az emberek, hogy megkeseredett bigott szűzk**va vagyok és egyedül fogok megrohadni, addig nem mentek fel, hogy öljem meg magam. Bár őszintén megmondom, egy pillanatra megfordult a fejemben, mikor olvastam a sok mocskoló és megalázó választ arra a kérdésre, amit azért írtam ki, mert nem volt kihez fordulnom segítségért :( Undorító az egész, azóta nem is merek semmit megkérdezni még névtelenül sem, mert csak bántani tudnak, segíteni nem.

Kedves kérdező, aszexuális társkeresőkkel, facebook csoportokkal próbálkoztál már? Vagy esetleg ha nem áll tőled annyira távol a vallás, akkor keresztény társkeresőkkel is próbálkozhatsz, ott is van sok olyan ember, akik nem úgy gondolkodnak, hogy szex nélkül nincs normális párkapcsolat.

2017. ápr. 12. 16:55
 52/52 A kérdező kommentje:
Nem számítottam rá, hogy a negyvenedik válasz ténylegesen válasz lesz, meg sem akartam nyitni a kérdésemet. Köszönöm szépen! :)
2017. ápr. 12. 18:08
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!