Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék impotens/asexualis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék impotens/asexualis férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
19/n

2017. ápr. 9. 08:46
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
47%

Mennyi a frusztrált ember, akit idegesít, hogy nem szexelsz. Le is nézik a "baaszni" szóval. Szép ez.

Azt árulja már el az agyas faasz, hogy egy aszexuális mit keresne a diliházban.

2017. ápr. 9. 10:40
 32/52 anonim ***** válasza:
28%

Ha valakinek nincs igénye a szexre, az sok esetben depresszió/szorongás/trauma jele.

Ezeket pedig orvosok kezelik.A traumát pszichológus, a többit pszichiáter.

Nem agyas hímtag vagyok, csak egy 32 éves, egészséges szexuális vágyakkal rendelkező családanya.

Szerintem valahol mélyen a Kérdező is tudja, hogy valami nincs rendben vele, csak önmagának se vallja be.

A diliházat képletesen írtam, nem tartom bolondnak a Kérdezőt, pusztán csak nem egy kiegyensúlyozott embernek tűnik.

2017. ápr. 9. 11:29
 33/52 anonim ***** válasza:

Az impotencia nem garancia a hűségre, attól még simán kinyalhat egy másik mindzsát, vagy épp kialakíthat egy romantikus kapcsolatot másik nővel.

Ez az aszexualitásra is igaz.

Sajnos akármit is teszel, a megcsalás lehetőségét nem tudod kizárni. Legfeljebb úgy, ha örökre egyedül maradsz.

2017. ápr. 9. 12:17
 34/52 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy aszexuális, de nem akarsz szexelni... mi olyan dolog történhetett veled, ami téged arra késztessen?

Rohadtul kevés olyan ember létezik, aki nem akar szexelni!

És ezzel akarod elbaszni az éveidet, hogy nem szexelsz, amikor meg már a kutya se nézne rád, mert esetleg olyan ronda nő leszel, mint akik facebook csoportokba keresik keservesen az igazit, akkor meg már rád sem néznek.

A szex az élet része, a legjobb része, ami két ember között történhet.

Te csak egy hülye hisztis mirci vagy, aki nem akar élni. Akkor tegyél kötelet a nyakadba, azt vess véget az életednek, ha ennyire hülye vagy.

Aki vágyik a szexre, az rámászna a párjára, ha szeretné, de te kínoznád magad. Gratulálok, sok eszed van.

2017. ápr. 9. 12:48
 35/52 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy is, nekem is vannak impotencia problémáim. Már évek óta nem áll fel egy nőre sem. Csak magamnak sikerül, vagy másnak, ha hozzányúl, de akkor sem teljesen.

Az impotencia nem egyenlő azzal, hogy valaki nem akar szexelni!

Hiába nem áll a fszom, egyszerűen elviselhetetlenül szex mániás vagyok és bszhatnékom van állandóan.

2017. ápr. 9. 13:11
 36/52 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy sírjak e, vagy nevessek. Ez a magyar mentalitás. Nem akarok sexelni, és ez annyira fáj neki, hogy azt írja, öljem meg magamat. Mi a fene folyik itt?

Leirtam, hogy trauma miatt, de megy a találgatás, hogy biztos megcsaltak engem, vagy félek hogy megcsalnak és ezért...Azt is irtam, hogy nem vagyok aszex, erre az egyik oldalazért esik nekem, hogy biztos az vagyok, a másik pedig hogy bemesélem magamnak. Hogy aszex vagyok.

De ha ez nem lenne elég, mindenki jobban tudja hogy mit akarok, és próbálnak meggyőzni arról, hogy milyen jó dolog ez. Valamelyik üzenet mögött érződik a segitő szándék, de akkor is durván vannak megfogalmazva ezek a válaszok.

Hogy fajult el odáig a dolog, hogy akasszam fel magamat? Normális vagy?

Soha nem akartam a dolgot, nem is vonzódtam senkihez. Lehet, ha nem történik velem meg egy olyan dolog, ami miatt nem akarom többe, akkor sem kellene. Tényleg nem tudom. Akárhogyan is, miért fáj nektek? Nem akarom ezt tenni, és mint írtátok, ez egy kapcsolat része, ezért maradtak a kiskapuk. Ezzel szerintem nem ártok senkinek sem. Leirhatjátok újra és újra, hogy milyen jó "baszni", meg hogy harminc évesen biztos puma leszek, de nem érdekel. Néha csak elkell fogadni, hogy a másik ember, nem olyan mint ti, de ettől nem leszek kevesebb.

Miért nem lehetek boldog anélkül, hogy szétteszem a lábamat, olyasvalakivel, aki szintén nem akarja? Miért nem lehet tiszteletben tartani a döntésemet? Miért kell ujjal mutogatni, vádaskodni, elítélni, sértegetni, akasztó kötelet ajánlani? Undorító hogy mi zajlik itt, ahol válaszoknak kellene lennie.

Úgy tudom, van társkeresőjük a herpeszeseknek. Bár a herpesz és e között ég és föld a kulombség, ezek is társkeresési problémával járnak, ezért gondoltam, hogy biztos van valamilyen társkereső vagy csoport.

Végül megjegyezném, hogy az apácák önmagtartóztatnak, önként, és köszönik jól vannak.

2017. ápr. 9. 14:29
 37/52 anonim ***** válasza:

Én végülis reménykedő szándékkal írtam azt, hogy pár év és nyomod majd rendesen. Lehet nem így lesz, nem te vagyok, csak gondoltam idővel feldolgozod ezt a gondodat, túllépsz rajta és megy majd minden biológiai folyamat. Szerintem sem kell ezért meghalni.

De, hogy ötletet is adjak ahol ilyeneket találhatsz. Nemibeteg gondozáson, szexuálpszichológusnál vagy valami shaolin templomban. Csak ugye annyi a gond, hogy az impotens az még akar veled valószínűleg ezt azt cssinálni attól, hogy éppen nincs erekciója.

Főleg talán neten találhatsz ilyet, hosszú bizalmas ismerkedés során, mert ha már élőben felkelted valakinek az érdeklődését az valószínüleg azért lesz, mert a tested is vonzza. Szóval neked érzelmi és szellemi síkon kell keresned valakit, kizárva a testi dolgokat.

De én még mindig azt mondom, hogy egyszerűbb lenne rendet tenni és akkor mehetne a testiség is.

2017. ápr. 9. 14:55
 38/52 anonim ***** válasza:
Alkalmi ismerkedésre gondolsz, vagy tartós kapcsolatra? Honnan tudhatom, hogy egy pár hónap múlva nem gondolod meg magad, és nem hagysz ott, mert mégis rájössz, hogy nő vagy, akinek jár egy potens férfi?
2017. ápr. 9. 16:41
 39/52 A kérdező kommentje:

Tartos kapcsolatra vágyom, mivel érzelmes típus vagyok, nem való nekem a másik opció. :) Az alkalmi kapcsolatok egyébként is sexre mennek, legalábbis én csak ilyenről hallottam.

Teljesen jogos aggály, hogy hűséges maradnék-e, de alaptalan. Volt már fiúm, aki gyakran sérteget és érzelmileg zsarolt engem, mert nem akartam megtenni vele. Nem tudnék teljesen boldoggá tenni valakit, akinek vannak ilyen igényei, ezért az egyetlen esélyem egy boldog, stabil kapcsolatra, ha olyat választok, akinek alapból nincsenek efelé vágyai.

Nem tudom, hogy fogok e kapni esélyt, de szeretnék abban hinni, hogy nekem is boldog életem lesz :)

2017. ápr. 9. 17:46
 40/52 anonim ***** válasza:
Szia! Itt vagyok nem vagyok impotens és aszex sem csak, szintén lelki trauma miatt nem megy a szex..... ha érdekel írj rám..ha ide többet irok lealáznak
2017. ápr. 9. 18:00
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!