Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék impotens/asexualis férfiakkal ismerkedni?
Nem kell ahhoz aszexuálisnak/impotensnek lenni, hogy valaki ne feküdjön le mással, csak veled.
Egyébként perpillanat gyógyszert szedek ami miatt nem igazán kívánom a szexet, ha ez számít. Bár a gyógyszer előtt sem csaltam meg egyik páromat sem.
Aki hülye, ezek szerint az is marad.
Mégis milyen választ vársz?
Leírtam neked:impotenst az öregek otthonában, aszexuálist a diliházban.Válogathatsz kedvedre.
Csacskaság...
A csalódás keltette elkeseredettség el fog múlni, és ha egészséges vagy, a szex iránti vágyad elő fog törni. Akkor majd te csalod meg a párodat?
Bár az is igaz, hogy ha pszichés eredetű, akkor pozitív megerősítéssel az impotenciát könnyen meg is tudnád gyógyítani. Az aszexualitást pedig hipofízis kezeléssel, vagy tesztoszteron bevitellel rendezed, és akkor egészséges pasid lesz.
De akkor visszajutottunk az eredeti problémádhoz...
Jaj, most látom, hogy mégis...
Akkor csk az marad, hogy kivárod, amíg elmúlik nálad ez a butaság.
#17 leírta a lényeget.Felnősz szépen, mert 19 évesen ezzel a gondolkodással még nem nő vagy, csak egy érzelmileg fejlődésben lévő tinilány.
Majd nővé érsz, és akkor akarni fogod.
Megsúgom, 30 felett meg mint a veszedelem, annyira fogsz a szexre vágyni.
Addig jegeld ezt a dolgot, menjetek barátnőiddel hintázni, libikókázni stb., mindent próbáljatok ki ami a játszótéren megtalálható.
Jó szórakozást!
(Bár lehet ők már kezdenek felnőni)
Leírtam, ha trauma ért, Menj orvoshoz.
Valassz olyan ferfit akinek az ertekrendje egyezik a tiedel.
Mi 26 eve szuzen hazasodtunk es erossen hiszunk a huseg egy valasztas es kotelessegunk a masik fele.
A hazassag egyik alappillere.
A masik a hit es kozossegi elet
A harmadik az onkentes munka
Ha jo helyen keresgelsz ertekes embert talalsz magad melle
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!