Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék impotens/asexualis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék impotens/asexualis férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
19/n

2017. ápr. 9. 08:46
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
0%

Egy normális, boldog, felnőtt kapcsolat része a szexualitás. Ha nem tudod felfogni, az a saját magad baja.

Nekem a saját szememmel kellett látnom, hogy egy másik nő édesanyám nyakát akarta elvágni 4 éves koromba, mert az idősebbik bátyámmal kavart és az szét akarta szedni őket.. akkor én se akarjak nőzni (bár amit valahol nem is teszek a mai napig sem, pedig már 29 éves leszek) csak mert ezek történtek?

Bár én már fel is adtam a keresgélést. Belefáradtam, hogy nem tudok jóba lenni egyetlen nővel sem és nincs szerencsém, hogy találjak valakit, akit szerethetnék.

2017. ápr. 9. 19:09
 42/52 A kérdező kommentje:

Ezt már elküldted privátban, de már akkor sem érdekelt. Olyanokat írsz, hogy akasszam fel magamat, mi a faszt képzelek, és van pofád itt is hangoztatni a saját sérelmedet?

Nagyon nagy fiú vagy, hogy bezzeg neked nem okoz gondot, kár hogy egyrészt az én problémámhoz ehhez semmi köze és nincs is viszonyítási alapod.

Nem ez történt velem, de tegyük fel, hogy engem négy évesen megerőszakoltak és ez mély traumát okozott bennem. Ezek után, nem csoda, hogy nem akarok sexelni, és keresni kezdek valakit, akivel boldoggá tehetjük egymást. Erre te, 29 (állitólagos) létedre, olyat irsz, hogy akasszam fel magamat, és jössz a saját történeteddel, ami más jellegű és nem olyan durva mint egy kislány megrontása. Fogalmad sincs hogy mi történt velem, (ismétlem: Nem ez. ez csak egy példa volt) de úgy beszélsz, mintha az én hibám lenne vagy csak szimplán hülye vagyok. Ne írj több privát üzenetet, nem vagyok kíváncsi az ilyen szánalmas férgek véleményére! Nem szoktam ilyen durva lenni,elnézést a többiektől, de az olyan emberektől, akik igy állnak hozzá az öngyilkossághoz, rosszul vagyok.

2017. ápr. 9. 19:31
 43/52 anonim ***** válasza:
12%

Engem meg a szánalmas, siránkozó pitsák nem érdekelnek. Akik arra nem képesek, hogy mindenféle személyes információ nélkül megosszák azt, hogy mi történt az életükkel, amiért nem akarják...

Ez egy bszott nagy anonim oldal és senkinek sem kellene tudnia, hogy te most ki a fsz vagy. Csak ugye nem látod a fától az erdőt, hogy megoszthatnád nyugodtan, mert semmit nem fog jelenteni... de nem, te csak adod a hülyét.

Ha az én életem nem érdekel, akkor senkit nem kell, hogy érdekeljen a te hülye életed szintén. Minek kellene bárkinek is segíteni ilyen hülye embernek, aki no szensz módon bssza informálni a másikat.

A legtöbb megerőszakolt ember is képes felkelni a sz a r b ó l mert tudják, hogy nem ők voltak a hibásak.

2017. ápr. 9. 19:54
 44/52 anonim ***** válasza:

Ja és igen, pontosan azért írtam ki, hogy "levelem tartalmát", mert basztál rá reagálni, de hogy mások is lássák, nem neked címeztem...

Másokat is érnek traumák, még is kijönnek belőle és élnek. És igazából ezzel csak belőled akartam hülyét csinálni, ami sikerült is. Minek segíteni egy ilyen gyökérnek mint te? :)

2017. ápr. 9. 19:58
 45/52 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy meg, tudod mit.. hála annak ami veled történt, hála annak, hogy nem akarsz baszni. Mert a hülye kölykeiddel nem fogod tovább szennyezni a már amúgy is fos világot..

Nem is baj, éld az életedet dugás nélkül, legalább 2-3 gyökér kölyökkel kevesebb lesz a világon.

(Nyugi, nekem amúgy sem kellene, elég volt 14 éves koromtól 20 évesig gyereket nevelnem anyámmal)...

Ráadásul egy hisztis, beteg gyereket, akit az anyja magasról leszart.

2017. ápr. 9. 20:00
 46/52 A kérdező kommentje:

Ha nem érdekkelek, akkor ne írj privát üzeneteket. ;)

Nem sajnáltatni jöttem magamat, te találtad ki hogy megakarok halni és ilyenek, amiket egy szóval nem mondtam. Egy kérdést tettem fel, hogy jobb legyen az életem, te vagy az aki sajnáltatja magát. Ez az én kérdésem, a válaszaidnak pedig nincs se értelmuk, sem pedig közük a kérdésemhez.

Neked nem szerencséd nincsen. Nem véletlen hogy kerülnek téged a nők, hidd el.

2017. ápr. 9. 20:02
 47/52 anonim ***** válasza:
0%
Elmefogyatékos ütődött barom :DD, milyen privát üzeneteket? Már sírok a röhögéstől :'D... Egyetlen egy privátot írtam, de ne zavarjon. Szánalmas vagy.
2017. ápr. 9. 20:04
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok nők közelében, nem is beszélgetek velük. Így nehéz lenne hogy kerüljenek... nyugi, nem lesz boldog életed. :)
2017. ápr. 9. 20:05
 49/52 A kérdező kommentje:
Nem segítséget kértem, hanem választ. Olyan dolgokat kezelsz tényként, amik nem hangzottak el. Remélem csak egy troll vagy és nincsenek ennyire idióta emberek...többet nem fogok írni, mert nem érsz egy percnél sem többet az életemből. :)
2017. ápr. 9. 20:10
 50/52 anonim ***** válasza:
Az öregek otthonában próbáltad már? :-))
2017. ápr. 10. 13:34
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!