Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék impotens/asexualis férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
19/n2017. ápr. 9. 08:46
21/52 anonim válasza:
19 évesen már 3 éve farkakon szoktak libikókázni, trambulinozni, sikongatni.
22/52 anonim válasza:
Engem 19 évesen megerőszakoltak.3 olyan ember, akiket nem a gólya, hanem a varjú hozott.
Nem volt egyszerű túllépni rajta, de túl kellett.
25 évesen anya lettem, igaz már nem vagyok együtt a gyerekem apjával, de a szexuális életem rendben volt, van is, sőt így 30 felett meg olyan vagyok, mint aki megőrült.
Én nem mentem ugyan orvoshoz, de magamban feldolgoztam.Az a múlt része, soha nem szabad hátranézni.
23/52 anonim válasza:
Na, a #20-as is valami hittérítő csodalény lehet...
24/52 anonim válasza:
Szóval minden porcikád tiltakozik a szex ellen, de mégis azt állítod, hogy nem vagy asexualis?
25/52 anonim válasza:
Szerintem alapból csak hülye, nem aszexuális.
26/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm 22-es hogy leírtad, és nagyon sajnálom hogy ezt történt veled.
2017. ápr. 9. 09:57
27/52 anonim válasza:
Köszönöm kérdező az együttérzésed.
Én nem bántásból írtam a játszóteret, meg hogy minden vagy, csak pont nem aszexuális, hanem azért, hogy higyj abban, mindenen túl lehet lépni.
Csak még időt adj magadnak, addig jegeld a szexet.
28/52 A kérdező kommentje:
Hirtelen miért hiszi mindenki azt, hogy aszexualisnak tartom magamat, mikor leírtam, hogy nem vagyok az?
2017. ápr. 9. 10:05
29/52 anonim válasza:
Mert a jelek szerint az vagy, csak magadnak sem vallod be.
30/52 anonim válasza:
Nem vagy aszexuális, tehát vágysz rá valójában. Viszont valami ok miatt szándékosan meg akarod vonni magadtól. Ez így problémás. De el fog múlni. Úgy fogsz bászni mint a nyulak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!