Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem unjátok az okoskodó embereket itt, akik egyből ugranak magyarázni mi benned a hiba?
Én úgy gondolom, hogy egy olyan illető, aki békésen megerősítésre vágyik nem érdemli meg hogy leszólják.
Ha valaki mégsem ért egyet azzal, hogy a másik megértésre vágyik, akkor az azt jelenti, hogy a leszóló irigyli tőle még azt a darabka segítséget is, amit kér.
Csakhogy azért maradjunk a valóságban is.
És nyilván nem az irigyli a másiktól a darabka jót is, akinek mindene megvan, nemde? :)
#8 -Miért nem írtad oda,hogy 7-es pfujj leköplek...
Az egyenesebb dolog.
De felesleges így felbaxni magad a párkapcsolatban élőkön -még azt hiszik írigykedsz.
Vagy vegyél be köpésgátlót...
Kérdező aki sebzett lelkű arra tény,hogy még rátaposnak páran...
-De pont ennyien segíteni is szeretnének.
Na meg persze mindig akad "szakértő"!
Aki meg párkapcsolatban él,talán tud jó ötletet adni,nem csak a szinglik véleménye lehet jó .
# Baxki 14- te is le leszel köpve....
Ja én meg 100-színű vagyok ....
De te hibátlan vagy kérdező!
Nézd meg nő-e a szárnyad?
A szerelmemmel mindketten fent vagyunk az oldalon, most fogalmazta meg, hogy miért:
"Mi vagy érdemlegesen akarunk valakinek segíteni, vagy (aki ezt érdemli :D) azzal trollkodunk XD"
Szóval ja. Sok esetben a barátainknak is mi adunk tanácsot, ilyen kis segítőkész emberkék vagyunk. Nem kell mindjárt a rosszat látni.
21/L
Én szeretem, hogy mindenki mond véleményt, és sokszor ebből a pár szóból -mint ahogy a kérdezőkről is- kiderül, hogy milyen személyiség lehet, milyen defektusai vannak.
Nekem jól megy az életem, segíteni vagyok itt, meg szórakozni-röhögni 😃
Igyekszem forrásokkal igazolni a tudományos hátterű dolgokat- ezek általában olyanok, amik nekem is segítettek, pszichológia-kommunikáció-önfejlesztés stb... -és ehhez teszem hozzá a saját véleményemet.
Szóval lehet engem is okoskodónak hívni, de én azért vélemény-tanács helyett-mellett a tudomány felöli megközelítést előnyben részesítem, ami azért nagy különbség az átlag válaszolókhoz képest, szerintem :)
kérdező szerintem hülyeség olyanért feltenni kérdést, hogy ha csak a "jó válaszokat akarod"...
el kell fogadnod minden választ és elgondolkodni rajta, ez az oldal nem arról szól, hogy nyalni kell 1000-el mindenkinek, hogy jajj szegény kis lelki világa boldogságra találjon...
őszintén válaszolni kell a kérdésre, hogy ki mit gondol, mert lehet pont egy negatív véleményen elgondolkodva jut el a megoldáshoz!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!