Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nem unjátok az okoskodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem unjátok az okoskodó embereket itt, akik egyből ugranak magyarázni mi benned a hiba?

Figyelt kérdés
Csak mert ha nekik annyira jól menne a magánéletük, gondolom ők sem lennének ebben a kategóriába. Én nem szeretem ezt a kétszínű viselkedést.
2017. ápr. 7. 19:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, hogy egy olyan illető, aki békésen megerősítésre vágyik nem érdemli meg hogy leszólják.

Ha valaki mégsem ért egyet azzal, hogy a másik megértésre vágyik, akkor az azt jelenti, hogy a leszóló irigyli tőle még azt a darabka segítséget is, amit kér.

Csakhogy azért maradjunk a valóságban is.

És nyilván nem az irigyli a másiktól a darabka jót is, akinek mindene megvan, nemde? :)

2017. ápr. 7. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is bírom, hogy 2 mondat után már rögtön mindent "tudnak" rólam, legfőképpen azt, hogy mennyire szar alak vagyok :)
2017. ápr. 7. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:

#8 -Miért nem írtad oda,hogy 7-es pfujj leköplek...

Az egyenesebb dolog.

De felesleges így felbaxni magad a párkapcsolatban élőkön -még azt hiszik írigykedsz.

Vagy vegyél be köpésgátlót...

Kérdező aki sebzett lelkű arra tény,hogy még rátaposnak páran...

-De pont ennyien segíteni is szeretnének.

Na meg persze mindig akad "szakértő"!

Aki meg párkapcsolatban él,talán tud jó ötletet adni,nem csak a szinglik véleménye lehet jó .

2017. ápr. 7. 20:55
 14/21 anonim ***** válasza:
55%
Én csak trollkodni járok ide, a magánéletemmel nincs gond :D
2017. ápr. 7. 21:16
 15/21 anonim ***** válasza:

# Baxki 14- te is le leszel köpve....

Ja én meg 100-színű vagyok ....

De te hibátlan vagy kérdező!

Nézd meg nő-e a szárnyad?

2017. ápr. 7. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
Talán azért van ez, mert a kérdezők 80%-a egy amőba értelmi szintjét sem üti meg. Ilyenkor reménykedem, hogy ez csak provokáció ugye, mert ha ilyen szellemi színvonalon van a mai fiatalság, akkor elmehetünk mi a tarka 3,14csába hamarosan tokkal-vonóval, rolót lehúzva. Welcome to Hungary! :)
2017. ápr. 7. 21:33
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Mit láttál konkrétan, aminek hatására kiírtad ezt a kérdést?
2017. ápr. 7. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

A szerelmemmel mindketten fent vagyunk az oldalon, most fogalmazta meg, hogy miért:

"Mi vagy érdemlegesen akarunk valakinek segíteni, vagy (aki ezt érdemli :D) azzal trollkodunk XD"

Szóval ja. Sok esetben a barátainknak is mi adunk tanácsot, ilyen kis segítőkész emberkék vagyunk. Nem kell mindjárt a rosszat látni.

21/L

2017. ápr. 7. 22:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Én szeretem, hogy mindenki mond véleményt, és sokszor ebből a pár szóból -mint ahogy a kérdezőkről is- kiderül, hogy milyen személyiség lehet, milyen defektusai vannak.

Nekem jól megy az életem, segíteni vagyok itt, meg szórakozni-röhögni 😃

Igyekszem forrásokkal igazolni a tudományos hátterű dolgokat- ezek általában olyanok, amik nekem is segítettek, pszichológia-kommunikáció-önfejlesztés stb... -és ehhez teszem hozzá a saját véleményemet.

Szóval lehet engem is okoskodónak hívni, de én azért vélemény-tanács helyett-mellett a tudomány felöli megközelítést előnyben részesítem, ami azért nagy különbség az átlag válaszolókhoz képest, szerintem :)

2017. ápr. 7. 23:56
 20/21 anonim ***** válasza:
61%

kérdező szerintem hülyeség olyanért feltenni kérdést, hogy ha csak a "jó válaszokat akarod"...

el kell fogadnod minden választ és elgondolkodni rajta, ez az oldal nem arról szól, hogy nyalni kell 1000-el mindenkinek, hogy jajj szegény kis lelki világa boldogságra találjon...

őszintén válaszolni kell a kérdésre, hogy ki mit gondol, mert lehet pont egy negatív véleményen elgondolkodva jut el a megoldáshoz!

24F

2017. ápr. 8. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!