Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jó külső adottságokkal megáldott emberen van egy apró testi hiba, igaz az, hogy ettől csak még vonzóbb lesz?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy adott egy nagyon szép arcú nő, csak épp elállnak a fülei. Vagy egy jóképű pasi, aki kancsal. Számos példát fel lehetne sorolni.
Az ilyen hibák lehetnek szexepilek, amik a vonzalmat képesek magasabb szintre emelni - vagy inkább kiábrándító dolgok ezek, és tönkreteszik a harmóniát? Vagy egy 9/10-es embernél már egy ilyen hiba láttán pusztán jóindulatból megadjuk a +1 pontot, mert már amúgy is tetszik?
Ki mit gondol a szexepil jelentőségéről?
2017. márc. 22. 11:32
1/4 anonim válasza:
Szerintem pluszt semmikepp nem adnak, esetleg azoknak, akiknek ezek a dolgok kifejezetten bejonnek.
En inkabb ugy mondanam, ha egy nagyon jo pasinak pl elall a fule, azt meg esetleg el tudom akkor nezni, ha kulso / belso teren egyebkent renben van.
2/4 anonim válasza:
A leírásban hozott két példa nekem pont nem bejövős, de biztosan van oyan, ami szépséghibának számít, számomra pedig éppen szexepil feelingje van.
3/4 anonim válasza:
Nagyon menő szexepil lett most pl a szeplő a nőkön. Én barátom karján a "terhessègi csíkokat" szeretem például, amik attól lettek hogy edzett és megizmosodott. Szóval ez nekem plusz, másnak lehet undorító. Úgy gondolom, ezek a dolgok teljesen egyénfüggőek, de mindig van 1-2 ami az emberek nagyobb részének bejön, pl ahogy mondtam, a szeplő.
4/4 anonim válasza:
A férjem kifejezetten jó hapsi, de van egy balesetből adódó heg az egyik szemöldöke mellett, a halántéka felé. Nekem kifejezetten szexisnek tűnt már az 1. randinkon. Mint egy harci sérülés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!