Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meg tudnátok magyarázni ezt,...

Meg tudnátok magyarázni ezt, vagy mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
A STAR WARS OF THE OLD REPUBLIC 1 videójátékkal játszom már kb egy hónapja és most egy olyan bolygón vagyok amin sok fűszál van és ezt a játék kétszer veszi mármint úgy mintha a levegőben lennének a fűszálak de a földön is van de ez engem nem is zavarna csak az zavar hogy nem tudok tőle mozogni a játékban és lassú lett mert hogy ha valami menüpontra kattintok például akkor a kattintás után kb 10 másodpercel jön fel az ablak. De ez engem amúgy nem is zavar csak az hogy nem tudok vele mozogni az emberemmel. Valmi tanácsot tudnátok mondani vagy most mit csináljak?

2016. jan. 17. 11:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy ez a gépem hibája?
2016. jan. 17. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy videokártya driver frissítést
2016. jan. 17. 11:24
 3/4 A kérdező kommentje:
azt hogy kell
2016. jan. 17. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit aki képbe van, havert stb... egyébként ha tudod milyen videokártyád van, akkor a gyártó oldalán megtalálod a legfrisebbet, azt letöltöd, a régit uninstallálod, az újabbat meg feltelepíted.
2016. jan. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!