Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nem unjátok az okoskodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem unjátok az okoskodó embereket itt, akik egyből ugranak magyarázni mi benned a hiba?

Figyelt kérdés
Csak mert ha nekik annyira jól menne a magánéletük, gondolom ők sem lennének ebben a kategóriába. Én nem szeretem ezt a kétszínű viselkedést.
2017. ápr. 7. 19:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem okoskodnak, csak unják a hisztiző embereket. Mindenki tesz az életéért, hogy boldoguljon, sok hülye, mint én is, csak sírni képes, mint hogy cselekedne.

Kb ennyi.

2017. ápr. 7. 20:00
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. ápr. 7. 20:00
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

1. Itt a legtöbben, akik normális választ adnak, a saját véleményüket írják le, hogy szerintük mi a jó, szerintük, hogy lenne jó.

2. Ez amit majd most itt válaszolnak az emberek ez is idegesíteni fog téged.

3. Miért kéne csak azoknak itt lenniük akiknek rossz a magánéletük, el sem tudjátok képzelni hogy olyanok is itt töltik néhány órájukat akik boldogok és van kapcsolatuk?

Ez is csak egy forum ez is csak egy oldal a több millió közül a neten ahol fent vannak emberek amiket néznek olvasnak válaszolgatnak.

2017. ápr. 7. 20:02
 4/21 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért olyan szórakoztató ez az oldal.
2017. ápr. 7. 20:02
 5/21 anonim ***** válasza:
92%

mindenkiben van hiba

én külön örülök annak, ha valaki az arcomba mondja mi a baja velem...

inkább az zavar amikor kedveskednek és a jó dolgokat hozzák csak fel...

a sikertelenségeim egy része a rossz tulajdonságaimban rejlik amiket talán nem is ismerek és csak más lát a külső szemszögből...

24F

2017. ápr. 7. 20:03
 6/21 Lazy Lover ***** válasza:
10%
de igen főleg az itteni "'nőket" hogy azt ugatják mindig hogy biztos benned van a hiba azért nincs barátnőd... még véletlen se a nőknek vannak nagy igényeik...
2017. ápr. 7. 20:06
 7/21 anonim ***** válasza:
68%

"Csak mert ha nekik annyira jól menne a magánéletük, gondolom ők sem lennének ebben a kategóriába."

Mi az összefüggés? :D Ez egy általad kreált butaság, amit axiómának fogsz fel, és aztán ezzel nyugtatod magad. Ennyire a lelkedbe tiportak?

Én szoktam itt válaszolgatni, de teljesen sínen van az életem minden téren.

2017. ápr. 7. 20:09
 8/21 A legrosszabb ***** válasza:
36%
Nekem személyes kedvencem szokott itt lenni a több éve boldog párkapcsolatban élő GYK-s nő képe. Szinte napi rendszerességgel belebotlok véletlenszerű napszakokban a hozásszólásaikba (TÖBB ÉVE), mindenhol mindenbe belekotnyeleskednek (TÖBB ÉVE), reggel fél 7-kor, vagy éppen késő este fél 12-kor. Ezeknek nincs jobb dolguk? Család? Párkapcsolat? Hobbi? Barátnők? Spanok? Mulatás? Evés? Ivás? Dzsínó? Suli? Meló? Akármi! Értitek! De ilyen laza többórás GYK-zós műszakot bevállalnak. Az ilyenre mindig rá szoktam írni, hogy a nagy "elfoglalt" életviteléből csupán 3-4 órát adjon már nekem ajándékba, amit a GYK-n való pörgésével tölt el. Nekem egy boldog párkapcsolatban eszem ágába sem jutna itt gúnyolódni az egyedülálló srácokon/nőkön, s eszem ágába nem jutna lenézni őket, ellenben ezeknek a férgeknek minden megnyilvánulásuk undorkeltő, cinikus, csak mert ők párkapcsolatban élnek, csak mert ők ettől félistennek hiszik magukat. Ennyin múlik az egész, hogy valaki földi halandó legyen, vagy egy elpusztíthatatlan istenség? Ha tudnám róluk, hogy kik, gátlás nélkül köpdösném le őket az utcán.
2017. ápr. 7. 20:09
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
Ha valaki itt kiír egy kérdést, gondolom válaszokat vár. Ha más elmondja, szerinte mi a hiba, az is egy válasz. Akit zavarnak a válaszok, ne itt kérdezősködjön. Engem inkább azok a kérdezők zavarnak akik csak megerősítést várnak el itt, és mindenkit leugatnak aki nem úgy gondolja, mint ők.
2017. ápr. 7. 20:22
 10/21 anonim ***** válasza:
68%
Egyetértek #9-cel. Semmi értelme olyan kérdéseket feltenni, amikre igazából a kérdező nem választ, hanem megerősítést vár. Ha pedig csak picsogni szeretne, a tanácsokat meg nem fogadja el, arra találták ki a naplót/blogírást. Ha tanácsot vársz a kérdésedre, akkor ne sértődj meg, ha mások másképp gondolkodnak.
2017. ápr. 7. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!