Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha már nem érdekelnek a férfiak?
Lemondtam róluk,egyik se érdekel,mindegyik csak hülyére veszi az embert és hülyít. Ne írjátok azt ,hogy általánosítok,mert én ezt tapasztaltam ,és kérdést nem provokációnak szánom,mielőtt törlik. Belefáradtam az egészbe.
Szerintetek gáz?
Egyébkén lassan elárulhatnád kedves kérdező hány éves vagy és mennyi kapcsolatnak nevezhető társas magány után jutottál erre a kiábrándultsági szintre?
Átlagban mennyi ideig tartó kapcsolataid voltak és végül is ha van kedved részletezni mik voltak azok a fontosabb kritériumok amik teljesítésére nem találtál alkalmas és arra elhatározott férfit akkor ne kíméld a billentyűzetet?
Mondjuk onnan tudhatod, hogy kedves veled az elején is, nem bunkó, nem növeli az egóját, rá lehet érezni nagyjából
Tudom, hogy nálad is a külső mérvadó, de nem mind arany, mi fénylik, legalább erre figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!