Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha már nem érdekelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha már nem érdekelnek a férfiak?

Figyelt kérdés

Lemondtam róluk,egyik se érdekel,mindegyik csak hülyére veszi az embert és hülyít. Ne írjátok azt ,hogy általánosítok,mert én ezt tapasztaltam ,és kérdést nem provokációnak szánom,mielőtt törlik. Belefáradtam az egészbe.

Szerintetek gáz?

2017. ápr. 6. 17:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Igazából felőlem azt csinálsz, amit akarsz, számomra nem gáz. Általában viszont nem a véletlen okozza azt, hogy az ilyen nőket mindig a szemetek találják meg. Egyszerűen olyan férfiakat találtok csak szimpatikusnak, akiken már rögtön látszik, hogy totál értéktelen emberek. Ha ez így marad, akkor jobban is jársz, ha lemondasz a férfiakról.
2017. ápr. 6. 20:38
 32/35 A kérdező kommentje:
31 én honnan tudjam előre ,hogy ő ilyen?
2017. ápr. 6. 20:53
 33/35 Sunshinedoll ***** válasza:
Én valahol azt olvastam, hogy a hosszú élet titka az, hogy nem kell férjhez menni, szóval hajrá :D
2017. ápr. 7. 00:02
 34/35 anonim ***** válasza:

Egyébkén lassan elárulhatnád kedves kérdező hány éves vagy és mennyi kapcsolatnak nevezhető társas magány után jutottál erre a kiábrándultsági szintre?

Átlagban mennyi ideig tartó kapcsolataid voltak és végül is ha van kedved részletezni mik voltak azok a fontosabb kritériumok amik teljesítésére nem találtál alkalmas és arra elhatározott férfit akkor ne kíméld a billentyűzetet?

2017. ápr. 7. 01:08
 35/35 anonim ***** válasza:

Mondjuk onnan tudhatod, hogy kedves veled az elején is, nem bunkó, nem növeli az egóját, rá lehet érezni nagyjából

Tudom, hogy nálad is a külső mérvadó, de nem mind arany, mi fénylik, legalább erre figyelj.

2017. ápr. 7. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!