Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha már nem érdekelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha már nem érdekelnek a férfiak?

Figyelt kérdés

Lemondtam róluk,egyik se érdekel,mindegyik csak hülyére veszi az embert és hülyít. Ne írjátok azt ,hogy általánosítok,mert én ezt tapasztaltam ,és kérdést nem provokációnak szánom,mielőtt törlik. Belefáradtam az egészbe.

Szerintetek gáz?

2017. ápr. 6. 17:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Amennyiben számodra a "férfi" = jóképű diszkós-gyúrós izomtibi, akkor nem csoda, hogy sokat csalódtál. Lehet, hogy összekeverlek valakivel, de az írásképedről beugrott egy múltkori kérdés, amiben a csaj azt feszegeti, hogy neki csak a jóképűek kellenek, hol lehet ilyet találni és ő megérdemli a jó külsőt. Vagy legalábbis ilyesmi jött le belőle.. Nos, ha nem tévedtem és tényleg te voltál, akkor shit happens, kapod, amit érdemelsz. Rengeteg férfi van, aki nem hülyítés céljából szeretne nővel kapcsolatot kialakítani, csak h... ja izé, az nem férfi, hanem lúzer, nagyon valószínű, hogy még csúnya is.

Áh, ez az! Most, hogy leírtam ezt a szót, szerintem életemben először, beugrott, hogy tényleg te voltál az. Vagy ha nem, akkor még egyszer bocsi, megtévesztő a hasonlóság.

2017. ápr. 6. 17:19
 12/35 A kérdező kommentje:
11 mellé lőttél,nem én voltam,ugyanis nem járok ilyen bulizós helyekre
2017. ápr. 6. 17:21
 13/35 anonim ***** válasza:
18%

Kiscsibém...inkább ez fordítva hangzik: "Gáz, ha nem érdeklem a férfiakat?"

XD

2017. ápr. 6. 17:24
 14/35 A kérdező kommentje:

Képzeld 13-as érdeklem őkét,de mindnek csak a szex kell. Én meg nem vagyok ennyire olcsó,hogy odaadjam magam nekik.

De neked meg elég szar életed lehet ,ha mást tudsz alázni. Gondolom te tökéletes vagy?!

2017. ápr. 6. 17:27
 15/35 anonim ***** válasza:

Hát, kettőnk közül te teszel fel ilyen önpicsogó buta kérdéseket gyk-ra, míg az én férjem alszik, én meg csak tanulok, és trollkodok itt közbe.

Gondolom a saját kutyád se hallgatja meg a sok ömlengésedet :D De nem baj, élj egyedül, mint a kisujjad. :D

2017. ápr. 6. 17:29
 16/35 A kérdező kommentje:
15 sajnálom a férjed. Gondolom agyon csal téged. Trollkodjál csak
2017. ápr. 6. 17:31
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

Most azt hiszed nagyon beszóltál? :D Magad írod le vele h ennyire általános szart nyomsz csak ki...:D

De én élvezem h ilyen bamba és magányos vagy. :D

2017. ápr. 6. 17:32
 18/35 A kérdező kommentje:

Inkább vagyok egyedül,minthogy megcsaljanak és megalázzanak. De te tudod. Ezek szerint eltaláltam,mert nagyon a szívedre vetted,de sajnállak..

Na további sok boldogságot. Befejeztem.

2017. ápr. 6. 17:35
 19/35 anonim ***** válasza:
Jahj, visszaolvastad amit én írtam, és menőnek tűnik, mi? :D
2017. ápr. 6. 17:36
 20/35 anonim ***** válasza:
kit érdekel? hülyével kevesebb azt kész.
2017. ápr. 6. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!