Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha már nem érdekelnek a férfiak?
Lemondtam róluk,egyik se érdekel,mindegyik csak hülyére veszi az embert és hülyít. Ne írjátok azt ,hogy általánosítok,mert én ezt tapasztaltam ,és kérdést nem provokációnak szánom,mielőtt törlik. Belefáradtam az egészbe.
Szerintetek gáz?
nekem nem :D
szarok én a picsogásodra
3 akkor ne picsogj itt te se.
Senki nem kiváncsi rád!!
Egyszer úgyis jön majd valaki, aki majd nagyon megfog és akkor sutba dobsz minden fogadalmat meg ellenérzést. Nincs értelme a párkapcsolat lehetőségétől így elzárkózni, ha majd eltalál Ámor nyila, úgysem tudsz majd mit csinálni.
Ha úgy érzed, eleged van, tarts szünetet, foglalkozz az élet egyéb szépségeivel, de ne jelents ki meggondolatlanul ilyesmit.
Óh, egyem azt az idegbeteg depressziós lelked xD
Imádom a magadfajták maradék életkedvét is elvenni: szerencsétlen rondaság :D
7 én már nem hiszek az ilyen baromságokban,hogy jön majd valaki blabla,meg a sok baromság. Eddig se jött,ezek után se fog...
8 a magad nevében beszélsz? Kiváncsi vagyok te ,hogy nézel ki? Biztos te vagy miss tökéletes.
Beza :D csak reggel 8 óta szakdogát írok, és jól esik feljönni ide az ilyen nyomorultakon röhögni
de látom megragadtam a bajod igazi lényegi okát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!