Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha már nem érdekelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha már nem érdekelnek a férfiak?

Figyelt kérdés

Lemondtam róluk,egyik se érdekel,mindegyik csak hülyére veszi az embert és hülyít. Ne írjátok azt ,hogy általánosítok,mert én ezt tapasztaltam ,és kérdést nem provokációnak szánom,mielőtt törlik. Belefáradtam az egészbe.

Szerintetek gáz?

2017. ápr. 6. 17:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%
Engem nem érdekelnek a háztartási gépek, és nem is írok ki róluk kérdést a gyk-n...
2017. ápr. 6. 17:54
 22/35 anonim ***** válasza:
Azért az gáz, hogy általánosítasz. De majd egyszer találkozol velem, és akkor már nem így fogod gondolni. Ki kell majd csavarnod a bugyogódat...
2017. ápr. 6. 17:54
 23/35 anonim ***** válasza:
93%
Gáz, ha már nem érdekelnek a lányok? Lemondtam róluk,egyik se érdekel,mindegyik csak hülyére veszi az embert és hülyít és mindnek csak a külső számít meg a pénz és a farkam mérete. Belefáradtam az egészbe.
2017. ápr. 6. 17:55
 24/35 anonim ***** válasza:
Lol. Szegénykém,remélem nem vagy nagyon konzervatív! Vigyázz mert a leszbiségtől liberális leszel :D
2017. ápr. 6. 18:30
 25/35 anonim ***** válasza:
Hát mivel az olyan emberek, mint én, nem számítanak férfinak, így nem gáz.
2017. ápr. 6. 18:40
 26/35 anonim ***** válasza:

Ha a sértődöttségen felül kerekednek az ösztöneid, akkor újra ringbe szállsz!!

40F

2017. ápr. 6. 19:15
 27/35 anonim ***** válasza:
Mindenki az iránt érdeklődik, aki iránt csak akar. Téged jelenleg nem érdekelnek a férfiak, ez egy pillanatnyi állapot, majd elmúlik, vagy nem, ki tudja... Lehet, hogy teljesen véletlenül találkozol majd egy olyan személlyel, aki teljesen megváltoztat mindent, annyi minden megesik az életben.
2017. ápr. 6. 19:36
 28/35 anonim ***** válasza:

"Ne írjátok azt ,hogy általánosítok,mert én ezt tapasztaltam ,és kérdést nem provokációnak szánom,mielőtt törlik. Belefáradtam az egészbe. Szerintetek gáz?"

Akkor miért érdekel, hogy mások szerint gáz-e? Ez változtat bármin is?

Amúgy inkább azon kellene gondolkodnod, miért nem találod meg azokat, akik nem felelnek meg az általánosításnak.

2017. ápr. 6. 19:53
 29/35 anonim ***** válasza:
#11 vagyok. Komolyan mondom, viccen kívül: kis túlzással szimpatikusnak tűnsz ezzel a vérméséklettel, ahogy nem tetszik, hogy valaki megmondja, mit csinálj. :D Mondjuk a visszaszólásaid indokolatlanok. Meg gyengék. De főleg indokolatlanok.
2017. ápr. 6. 20:19
 30/35 anonim ***** válasza:
Lávizindieer.privitájm is coming :D
2017. ápr. 6. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!