Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik még szüzek, miért nem mentek prostihoz?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, mi okból nem kerestek fel hivatásost?
2017. ápr. 3. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A másik probléma a prostikkal, hogy nem vállalják el azt, hogy eljátszák, hogy ők a barátnőm... Arra gondolok, hogy pl eljönnének velem egy parkba például sétálni kézenfogva, mint egy szerelmespár, persze megfizetném nekik, nem ingyen kérném, de valamiért nem vállalnak ilyesmit, csak a szexet. Szerintem más férfiaknak is lenne igénye a barátnő feelingre is, azaz az érzelmi oldalára, de azt a legtöbb prosti pénzért se adja meg...
2017. ápr. 3. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:
mert a prosti szerelmet nem tud adni, sem imitálni.
2017. ápr. 3. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Szeretnék, csak nem merek.
2017. ápr. 3. 22:13
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Fizetni egy olyan dologért amit más férfi társaimnak, nem prosti nők önszántukból megcsinálnak?

15 ezerért már egész jó dolgokat is tudok, nem, hogy egy agyondugott ribivel eljátszani egy olyan dolgot ami az evés, ivás, légzés után a legalapabb dolog.

Nekem nincs bajom a szüzesség fogalmával, engem nem érdekel az, hogy nem dugtam még be senkinek. Engem a háttere érdekel, hogy nem kellek szinte senkinek. És ezen nem változtat egy 8 osztályt végzett prostituált. És szerintem az ittlevő szűz srácok többségét sem ez a "beavató dugás" mint a szüzesség vége aggasztja, hanem az, hogy hiába szeretnének valakit, nem kíváncsi rájuk senki. És egy bizonyos kor után ez a baj a szüzeséggel és nem az, hogy a makk nem csusszant még át egy vagina nyílásán sem. Ha ez kellene akkor fizetnének vagy erőszakolnának vagy mit tudom én.

2017. ápr. 3. 22:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem fanyalodtam rá prostira, olyan nővel vesztettem el, akit önerőből "szedtem fel" egy alkalomra, de ettől nem változott meg szinte semmi. Persze a tudat magabiztosabbá és nyugodtabbá tesz a nők társaságában és nem misztifikálom már túl vagy emelem piedesztálra a szexet vagy a p.ncit. A prosti viszont valószínűleg pont ezt a magabiztosságot nem adná meg, hiszen ott csak a pénzedért visel el egy órára, nem a te "érdemed" a dolog.
2017. ápr. 3. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Viszont utána ugyanúgy nincs nő, akár felszedted egy éjszakára, akár prostihoz mentél. Maximum megvan a vadászat érzése, bár szerintem egy idővel maga a vadászat sem lesz túl érdekes már, mert nem jön össze minden parti, lekoptat a nő, stb.
2017. ápr. 3. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Sok értelme nincs, főleg egy agyonhasznált pináért fizetni is még. (Telne rá, nem egyszer amúgy.)

Meg még lehetne írni számos indokot.

2017. ápr. 3. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Gimisként 16-17 évesen minden nap volt kis akcióm, nyílt kapcsolatban 2 csajjal.

Egyetemistaként semmi nem jött össze 5 évig, 1 évet dolgoztam kezdő mérnökként 5.30-kor keltem 19,30-ra értem haza még szombaton is, így időm és energiám sem volt próbálkozni, vasárnapot szinte átaludtam.

Munkanélküli lettem 4 éven keresztül nem volt rendszeres munkám, pénz nélkül, lehetőségek nélkül. Próbálkoztam ismerkedéssel, de miután a mit dolgozol kérdés előkerült, mindig eltűntek.

Bevállaltam minden idénymunkát, voltam napszámos, benzinkutas, erdészeti és mezőgazdasági munkás, utcaseprő, stb.

A 4-5 fognál többel rendelkező, 40alatti hölgyeknél esélyem sem volt, rájuk meg nekem nem volt gusztusom, nevezzetek válogatósnak :)

6 éve mérnök állásom van, de nettó 120 000Ft a fizetésem, sajnos tapasztalom, hogy ezért meg kiröhögnek.

Interneten 12 randit sikerült összehoznom, ebből 9-nek sürgős dolga akadt a fizetéses kérdés feltevése után, 2-en kölcsön akartak kérni, az utolsóról meg kiderült 6 gyerekes anyuka és sürgősen keres olvasatomban egy BALEKOT, akihez odaköltőzhetne!

Úgy érzem esélyem sincs kapcsolatra, így már pár éve feladtam! 34 vagyok, 17 éve nem voltam nővel, ez alatt az idő alatt fitymaszűkületem lett. Jelenleg ott tartok, hogy műtét nélkül, jobban véreznék egy aktus során, mint egy első bálozós szűz lány. 140e-ért orvosolható, egy napos műtétről van szó, de MINEK???, már feladtam!

2017. ápr. 4. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!