Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem járnak az egyedülélő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem járnak az egyedülélő férfiak prostihoz?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem, akik nem járnak, miközben egyedülállóak.

(Tegnap azokat kérdeztem, akik járnak, oda lehet azt válaszolni, hogy ők miért járnak)

2017. febr. 22. 08:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert két nő között, nincs igényem rá (ami kell, megoldom kézzel és ingyen is van és mindig jó a vége és még betegség sem fenyeget), annyit meg nem vagyok egyedülálló, hogy prostihoz kelljen folyamodnom.
2017. febr. 22. 08:54
 2/19 anonim ***** válasza:
50%

Ennek több oka is van.

- Attól, hogy valaki egyedülálló, még nem igénytelen. A legtöbb prosti viszont nem olyan, akibe a farkamat szívesen beleraknám.

- A legtöbb ember a puszta fizikai ingernél többre vágyik: érzelmekre. Anélkül nem az igazi. Azt meg a prostik nem adnak.

- Végül: én azért nem tartom életbiztosításnak egy prostival szexelni. Ki tudja, milyen betegségeket hordoz, és azért jópár van, amit egy sz*pástól is el lehet kaoni.

2017. febr. 22. 09:03
 3/19 anonim ***** válasza:
34%

A veszteseknek kell prosti.

Egy egyedulallo ferfi ha nagyon akar ingsen numerat is kap :)

Kinek van undora egy kvahoz....

2017. febr. 22. 09:05
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

nekem a szexhez érzelem is kell, csak párkapcsolatba megyek bele, még haveri kapcsolat is kevés hozzá...

pénzem lenne rá, de igényem a kvázáshoz nincs, nem élek ilyen dolgokkal...

van barátnőm, szóval nem aktuális a kérdés, de amikor nem volt, akkor a kínálkozó lányokkal sem létesítettem szexuális kapcsolatot, főleg nem fizettem volna érte...

23F

2017. febr. 22. 09:19
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon jók, mindel tudtam azonosulni.

A tegnapi válaszokra még ingerenciám sem volt válaszolni.

2017. febr. 22. 09:34
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Mert elmegy egy buliba, és talál az ittas lányok között olyat, aki ingyen lefekszik vele. 31N
2017. febr. 22. 09:39
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

Meg kell mondjam, nekem sokáig ellen érzéseim voltak a dologgal kapcsolatban. Holott mozgássérült vagyok, bottal járok így minden „normális” józan gondolkodású ember azt mondaná, én járjak prostihoz…

De jó ideig bennem volt egy ilyen gondolat, hogy:

Valóban csak ennyit érhetek el? Hiába vagyok kedves és rendes, tényleg csak ennyit érhetek el hogy csak úgy jutok szexhez, ha prostival vagyok?

S a válasz igen!

Lehet mellébeszélni, de néhány év alatt rájöttem tehetek bármit, csak így jutok szexhez. S hála a technikának, ma már lehet a hölgyekkel kicsit fecsegni találka előtt. Így ismertethetem helyzetem. Kialakulhat kis szimpátia. Vagy nem.

Így mostanra elmúltak az ellenérzéseim is. S ha szimpi egy prosti, s módom van rá, akkor meglátogatom.

2017. febr. 22. 09:49
 8/19 A kérdező kommentje:

Én 15 éve vagyok párkapcsolatban.

Mikor 20 éves voltam, még mindig szűz, de már rendkívül kanos, sem gondoltam, hogy elmenjek örömlányhoz.

Azóta gyakorlatilag nem voltam egyedülálló, így a saját kérdésemre nehezen válaszolhatok.

Egyszerűen a szexualitásomat többre tartom ennél. Saját magamat, és magukat a nőket is.

És nekem szükségem lenne rá, hogy valaki vágyjon rám, és azért feküdjön le velem. Erre még párkapcsolatban is szükségem van, hogy a másik fél kívánjon.

Nekem a szex erről szól.

2017. febr. 22. 10:14
 9/19 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a pároddal van gondod? Vagy miért fogalmazódott meg benned a tegnapi és a mai kérdés?

Nem kíván már?

Próbáltad helyrehozni a dolgot és a pároddal kiélni a vágyaidat vagy vele már nem lehet?

2017. febr. 22. 10:19
 10/19 anonim ***** válasza:
27%

Mert ellenkezik az elveimmel, hogy közvetlen módon pénzt fizessek hasonló szolgáltatásokért.

Egy átlagos koktél ~1000-1500 ft, Kávé ~800.

Miről beszélünk, amikor konkrétan tized "áron" megvan a csaj, ráadásul ki is "játszhatom" magam (kihívás), aztán nem is biztos hogy kell rá költeni még egy italt is..:)

2017. febr. 22. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!