Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem járnak az egyedülélő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem járnak az egyedülélő férfiak prostihoz?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem, akik nem járnak, miközben egyedülállóak.

(Tegnap azokat kérdeztem, akik járnak, oda lehet azt válaszolni, hogy ők miért járnak)

2017. febr. 22. 08:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nagyon egyszerű. Érdekel, ki miért.

Nem magamról van szó. Ebben megingathatatlan vagyok.

Már leírtam, én miért tartom elképzelhetetlennek, hogy szexért fizessek.

2017. febr. 22. 10:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ!

"És nekem szükségem lenne rá, hogy valaki vágyjon rám, és azért feküdjön le velem. Erre még párkapcsolatban is szükségem van, hogy a másik fél kívánjon."

Akkor a fenti mondatodat, csak félreértelmeztem, mert ebből az jött le nekem, hogy vágysz arra, hogy kívánjanak.

De, akkor csak általánosságban beszéltél.

Elnézést! ;)

2017. febr. 22. 10:34
 13/19 A kérdező kommentje:

Azt feltételesen írtam, tehát ha egyedülálló lennék, akkor is szükségem van arra, hogy engem szexuálisan kívánjon a másik fél.

A feleségemnél is felismerem, amikor nem kívánja az egészet. Annyira más, leírhatatlan. Mivel így nekem szex nem kell, ezért ilyen esetekben bele sem kezdünk.

Nálam a minőség többet ér, mint a mennyiség.

2017. febr. 22. 10:41
 14/19 A kérdező kommentje:

#7-es

Köszönöm az őszinte választ. Igaz, pont azt írtad le, miért jársz mégis, de jól árnyalod a képet!

Pár hónapja olvastam a szexmunkásokról, s van itt Ausztriában, aki nem prostituáltként dolgozik, hanem például testi fogyatékkal élőknek nyújt szexuális szolgáltatást.

Már akkor foglalkoztatott ez.

Bizonyos szempontból szerencsés vagyok.

2017. febr. 22. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
Én nem járok, lehet valami furcsa férfi fajtából vagyok, de nekem szükséges némi érzelem a szexhez. :D
2017. febr. 22. 11:29
 16/19 mikeXxX ***** válasza:
36%
Túl büszke vagyok ahhoz hogy fizessek a szexért ezzel nem lenézem a nőket csupán tartom magam annyira értelmesnek hogy ha szexelni akarok akkor azt kapcsolatban teszem és nem fűvel fával !
2017. febr. 22. 12:09
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

ez szerintem egy jó kérdés és olyan színes választ kaphatsz mint a "ki hogy szereti a krumplit?" kérdésre.

Én egy jó ideje már fix kapcsolatban vagyok és az elmúlt 10 évben nagyon változott (szintre minden évben) a szexuális kultúrám.

Amíg fiatal és tapasztalatlan voltam úgy voltam, hogy csakis olyan lánnyal aki iránt érzelmek vannak

Amikor már volt tapasztalatom, akkor el tudtam volna képzelni 1-2 futó kalandot is, még olyan lánnyal is aki nem annyira jön be. Itt már nem zavart volna 1-2 menet egy luxus prostival aki tetszik, hiszen csak a szexre mentem volna.

Viszont ma, már elég sok tapasztalat után, azt mondom, hogy ha szakítanék, megint szingli lennék, akkor nem zárnám ki (persze normális prostikról beszélek)

Persze pénzbe kerülnek, de nem a megfizethetetlen kategória és felnőttként már nincs kedved mindig maszturbálni.

El lehet menni bulizni és bepróbálkozni, de ha dolgozol akkor már erre se időd, se türelmed és ha rád jön, hogy most tombolni akarsz, akkor lehet prosti egyszerűbb.

De ahogy látom az én koromban elég sok csaj is keres futó kalandot úgyhogy ha akarnám el tudnám kerülni. De őszintén nem zavarna az, hogy neki ez a munkája. Legalább tudom, hogy valamennyire ért a szexhez, nem úgy mint sok lány aki partnert keres.

2017. febr. 22. 12:27
 18/19 anonim ***** válasza:
45%

Sokszor megfordult már a fejemben, de gondolati síkon túl még nem jutott. Az oka elég egyszerű: sose voltam érzések nélkül nővel, illetve nem hiszem, hogy utána tükörbe tudnék nézni vagy párkapcsolatban lenni valakivel, pedig elég nagy étvágyam van 😃

28F

2017. febr. 22. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Mert ehhez nővel kell beszélnem ami szorongással jár. Amúgy nagyon szeretnék.
2017. febr. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!