Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj ha a barátom prostihoz ment?

Figyelt kérdés

a mostani barátom lebukott és kiderült, h prostinál volt.. nyilván szakítottam de elkezdtem gondolkozni azon, hogy én nem voltam elég jó neki? elég bevállalós voltam és kb. mindent kipróbáltunk normális kereteken belül.. mi lehetett a baj?

N

2017. febr. 20. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nem fogod megtudni soha, hacsak nem ülsz le beszélni vele, hogy lezárd.
2017. febr. 20. 15:54
 2/5 Carragher_x ***** válasza:
A kérdésből ítélve a nem megfelelő kommunikáció.
2017. febr. 20. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen pasi nem bír a vérével. Nem is fog....
2017. febr. 20. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:

„Mindent kipróbáltunk normális kereteken belül.” A mondatod második felében lehet elrejtve a megoldás kulcsa. Neki mást jelentettek a normális keretek, talán mégis lehetett olyan dolog, amire te nem voltál kapható, de ő nem tudott lemondani róla. Ha nem, akkor pedig egyszerűen veled másképp éli meg a szexet, mint egy prostival. A prostit tudja tárgyként kezelni, bátrabb lehet, nem kell következményektől, elutasítástól tartania. Illetve hát a következményektől ezek szerint mégis...

Elmondod, hogyan bukott le? Ez eléggé olyan műfaj, amikor nehéz lehet lebukni, csak érdekel.

2017. febr. 20. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Innen megmondom, hogy nem veled volt a baj. Ha annyira nem volt jó neki veled, akkor azt vagy beszélje meg veled, vagy tisztességesen hagyjon el, és járjon prostihoz úgy, hogy azzal nem tesz tönkre egy párkapcsolatot, ahol a másik fél hűséges. Az ex barátod egy tökfilkó. Örülj, hogy kiderült, és megszabadultál tőle.
2017. febr. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!