Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj ha a barátom prostihoz ment?
a mostani barátom lebukott és kiderült, h prostinál volt.. nyilván szakítottam de elkezdtem gondolkozni azon, hogy én nem voltam elég jó neki? elég bevállalós voltam és kb. mindent kipróbáltunk normális kereteken belül.. mi lehetett a baj?
N
„Mindent kipróbáltunk normális kereteken belül.” A mondatod második felében lehet elrejtve a megoldás kulcsa. Neki mást jelentettek a normális keretek, talán mégis lehetett olyan dolog, amire te nem voltál kapható, de ő nem tudott lemondani róla. Ha nem, akkor pedig egyszerűen veled másképp éli meg a szexet, mint egy prostival. A prostit tudja tárgyként kezelni, bátrabb lehet, nem kell következményektől, elutasítástól tartania. Illetve hát a következményektől ezek szerint mégis...
Elmondod, hogyan bukott le? Ez eléggé olyan műfaj, amikor nehéz lehet lebukni, csak érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!