Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ajánlkoznak sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ajánlkoznak sokan priviben, hogy elveszik a szüzességem, mikor van barátom?

Figyelt kérdés
Hogy ő biztos nem tapasztalt meg ilyenek...Ennyi nem szorult sok másik pasiba, hogy nem hajtunk olyan csajra, aki foglalt? Ez persze fordítva is igaz...

2017. febr. 19. 12:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hátha érti ezt valaki, kíváncsi vagyok. És hiába tiltom már ott a másik kettő. Komolyan majd idegenbek csak belebújok az ágyába, hogy tessék vagy mi, aki ráadásul ki tudja hol lakik. Ez még filmben is meredek lenne, nem hogy valóságosan. Ráadásul hogy szűz vagyok nem egy prosti aki házhoz megy.
2017. febr. 19. 12:08
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
akkor szakíts a barátoddal és gyere utána.:)
2017. febr. 19. 12:09
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Erre én is kíváncsi vagyok!
2017. febr. 19. 12:10
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
A csajozás kemény meló, minden lehetőséget meg kell ragadni ;)
2017. febr. 19. 12:11
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Én is hiába odaírom hogy nem válaszolok priviben, nem ismerkedek, van barátom akkor is írnak.

De ha ezeket kiírom a kérdésem alà akkor még le is szidnak hogy milyen szánalmas vagyok mert nem válaszolok privikre... Ezeknek tök mindegy csak szerezzenek már maguknak valakit. Én is tiltom lassan az összeset.

Kedvencem az egyik pasi aki már kb 100 különböző felhasználóval írt hogy mennyire vagyok elégedett magammal mert lefotózna.

A tegnapi is jó volt. Kiírtam a kérdéshez az életkorom, majd a priviben kérdezi: szia, merre laksz, hány éves vagy?

Nyilván mindenkinek másolgatja csak ezt a szöveget, a kérdés elolvasása nélkül.

Tele a hócipőm már nekem is ezekkel. Egy ideig válaszolgattam mindenkinek hogy bocsi de van barátom, nem ismerkedek, de már belefáradtam.

N

2017. febr. 19. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Mert az életben sikertelenek,csak itt látnak reményt. De kíváncsi lennék hány csaj ír nekik vissza. Szánalmasak nagyon. Nyilván az itteniek mindenkinél tapasztaltabbak...:D persze, szerintem az itteni válaszolók háromnegyede szűz. De nekik mindegy ha valaki foglalt vagy nem, csak nyomulnak a férgek.
2017. febr. 19. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Na jo, de ha odairjatok hogy a szatokba lehet elvezni mert szeretitek, az vonzo nekik. Mert epp egy rakas felesleges spermajuk van.
2017. febr. 19. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
#5, Azzal a ”gyerekkel” én is találkoztam, pont ma.
2017. febr. 19. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

#8: Melyikkel?

De biztos itt járt valamilyik díszpéldány mert le vagyok pontozva rendesen. Ha fáj az igazság sajnálom.

2017. febr. 19. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
Van 2-3 olyan felhasználó, akitől mindig ugyanazok a szánalmas kérdések jönnek... Nincs jobb dolguk.
2017. febr. 19. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!