Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan nem tudják elfogadni ha a szerelmük előtte sok férfival volt. Miért?
Én például nem értem! Miért nem esik jól ha sokan "megfarkalták" előtte? Attól még ugyan az a lány marad kit szerettek nem? Ha talán szüzen menne a kapcsolatba és majd pár év után rájönne a "ki akarom élni magam" hajlam az jobb lenne? SENKI nem ragad le az első partnerénél ez elképesztően ritka.
Attól hogy x emberrel szexelt még ugyan az a lány marad .
Én ezért nem is kérdezek rá, nem érdekel mit csinált előttem. Egyszerűen rossz érzés, nem tudom miért.
Nyilván alapból nem szakító ok de ha sokszor felhozná hogy mi volt ezzel meg azzal akkor ott vége lenne.
Mert a pasik többsége dominálni akar, főleg akkor, amikor nem dominánsak. Elkényeztetett királyfi szindróma aki erősebb akar lenni mindenkinél, hiába nem az.
Szóval ha a csajnak több szex jutott mint a srácnak, akkor féltékenyek, addig a szintig, hogy inkább szakítanak, mint lenyeljék azt, hogy a csajnak több kalandja volt.
Ha már egy pasinak van tapasztalata, neki is volt már kapcsolata, több is, őt már nem érdekli az ilyesmi. Inkább a tapasztalatlan szűzies srácokat zavarja ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!