Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan nem tudják elfogadni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan nem tudják elfogadni ha a szerelmük előtte sok férfival volt. Miért?

Figyelt kérdés
Nagyon gyakori jelenségnek ismerőseim körében is megfigyeltem már, hogy nagyon sokan nem tudják elfogadni ha a lány már nem szűz vagy éppen sok partnere volt előtte és így már nem is akarnak tőle semmit. Volt olyan kérdés itt gyakorin, hogy már 2 éve jártak és akkor "kiderültek" a lányról a dolgok és a csávó szakított vele. Ezt nem egészen értem elmagyarázná nekem valaki?
2017. jan. 10. 00:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem esik jól h sokan megfarkalták már előtte
2017. jan. 10. 00:24
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Dehogynem érted. Nem kell itt provokálni a vitát. Érted te.
2017. jan. 10. 00:26
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Én például nem értem! Miért nem esik jól ha sokan "megfarkalták" előtte? Attól még ugyan az a lány marad kit szerettek nem? Ha talán szüzen menne a kapcsolatba és majd pár év után rájönne a "ki akarom élni magam" hajlam az jobb lenne? SENKI nem ragad le az első partnerénél ez elképesztően ritka.

Attól hogy x emberrel szexelt még ugyan az a lány marad .

2017. jan. 10. 00:31
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
Igen azt értem,de szerintem a tudat zavarja őket...de elég gyerekes dolog...
2017. jan. 10. 00:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Hogy kell elmagyarázni, hogy valami miért zavar? Valaki nem fogadja el, valaki meg igen. Ha ettől tartasz, ne feküdj le sok pasival, ennyi.
2017. jan. 10. 01:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Mert akkor szinte biztosan félrekefél.
2017. jan. 10. 07:59
 7/16 anonim ***** válasza:
34%
Mert önzők a pasik. A mai fiatal pasik azt szeretnék, hogy a lány rajtuk kívül senkivel, de ők minél több nővel igen. Ez pusztán birtoklási vágy, és nagy fokú féltékenység, mert nem szeretnének senki luksógorai lenni. Én úgy vagyok ezzel, hogy ez magánügy! Egészségére akárhánnyal is volt. A szex csak szex, a szerelem meg szerelem, nem ugyanaz a kettő...
2017. jan. 10. 08:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Én ezért nem is kérdezek rá, nem érdekel mit csinált előttem. Egyszerűen rossz érzés, nem tudom miért.

Nyilván alapból nem szakító ok de ha sokszor felhozná hogy mi volt ezzel meg azzal akkor ott vége lenne.

2017. jan. 10. 09:39
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

Mert a pasik többsége dominálni akar, főleg akkor, amikor nem dominánsak. Elkényeztetett királyfi szindróma aki erősebb akar lenni mindenkinél, hiába nem az.

Szóval ha a csajnak több szex jutott mint a srácnak, akkor féltékenyek, addig a szintig, hogy inkább szakítanak, mint lenyeljék azt, hogy a csajnak több kalandja volt.

Ha már egy pasinak van tapasztalata, neki is volt már kapcsolata, több is, őt már nem érdekli az ilyesmi. Inkább a tapasztalatlan szűzies srácokat zavarja ez.

2017. jan. 10. 10:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert sok a lyuk sógor, talán együtt dolgoznak, fociznak,kocsmáznak és a háta mögött mondják milyen volt és hogyan csinálták meg a csajt ha nem ismerik egymást akkor szerintem semmi gond
2017. jan. 10. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!