Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan nem tudják elfogadni ha a szerelmük előtte sok férfival volt. Miért?
Szerintem bizalmatlanság. Félnek hogy akkor biztosan nem tud megállni, és vagy gyorsan lapátra teszi a fickót, vagy megcsalja. Vagy amit valaki írt, hogy esetleg vannak "közös ismerősök", ami rettentő kellemetlen.
Illetve lehet önbizalomhiány; pl hogy biztos voltak nálam jobbak, ezért lehet én is kevés leszek neki, és keres mást.
Aki 2 év után szakított ezért, ott meg probléma lehetett az hogy a lány ezt titkolta. Én pl nem titkolom hogy voltak gerinctelen dolgaim, ezt vagy el tudja valaki fogadni, vagy nem. Mondjuk nem is ezzel kezdek, de ha szóba kerül nem játszom az angyalt.
Mindezekkel együtt ezért szakítani, vagy esélyt sem adni, szerintem hülyeség. Mindenkinek meg lehet az oka a tetteire, illetve ettől még lehet értékes ember. A múlt pedig múlt, mindenki változhat, és változik is.
Meg persze mi a sok, mert azért mégse mindegy hogy egy 18 évesnek volt már 20, vagy egy 30 évesnek 15...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!