Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan nem tudják elfogadni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan nem tudják elfogadni ha a szerelmük előtte sok férfival volt. Miért?

Figyelt kérdés
Nagyon gyakori jelenségnek ismerőseim körében is megfigyeltem már, hogy nagyon sokan nem tudják elfogadni ha a lány már nem szűz vagy éppen sok partnere volt előtte és így már nem is akarnak tőle semmit. Volt olyan kérdés itt gyakorin, hogy már 2 éve jártak és akkor "kiderültek" a lányról a dolgok és a csávó szakított vele. Ezt nem egészen értem elmagyarázná nekem valaki?
2017. jan. 10. 00:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha 1-2, akkor még az oké, de ha 5-10, akkor mérlegel az ember. Nem használt autót szeretne az ember, ami vagy bejön, vagy nem...
2017. jan. 10. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez orbitális nagy hülyeség.Aki így gondolkodik, cs*ssze meg, örüljön az ember, hogy megszabadult egy ilyen embertől.
2017. jan. 12. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is azonnal szakítanék egy ilyennel. Nekem nő kell és nem k...@. Sajnos a magyar lányok között nehéz találnom megfelelőt. Az erkölcs, tartás ritka mint a fehér holló.
2017. jan. 12. 20:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem bizalmatlanság. Félnek hogy akkor biztosan nem tud megállni, és vagy gyorsan lapátra teszi a fickót, vagy megcsalja. Vagy amit valaki írt, hogy esetleg vannak "közös ismerősök", ami rettentő kellemetlen.

Illetve lehet önbizalomhiány; pl hogy biztos voltak nálam jobbak, ezért lehet én is kevés leszek neki, és keres mást.

Aki 2 év után szakított ezért, ott meg probléma lehetett az hogy a lány ezt titkolta. Én pl nem titkolom hogy voltak gerinctelen dolgaim, ezt vagy el tudja valaki fogadni, vagy nem. Mondjuk nem is ezzel kezdek, de ha szóba kerül nem játszom az angyalt.

Mindezekkel együtt ezért szakítani, vagy esélyt sem adni, szerintem hülyeség. Mindenkinek meg lehet az oka a tetteire, illetve ettől még lehet értékes ember. A múlt pedig múlt, mindenki változhat, és változik is.

Meg persze mi a sok, mert azért mégse mindegy hogy egy 18 évesnek volt már 20, vagy egy 30 évesnek 15...

2017. jan. 12. 20:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Ugyanazert, amiert senki sem szereti peldaul a tobb ember altal agyonhasznalt autot, zoknit vagy uszonadragot sem megvenni :)))) Nem hiaba irjak a gepkocsi hirdetesekhez sem, hogy "elso tulajdonostol". Hat kinek kene egy leamortizalt tragacs? :)))))
2017. jan. 12. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:
talán azért, meg a szex nagyrészébe, pont hogy a fiú az aktív , és megmutatja mit tud, tehát ha összejössz egy olyan lánnyal ako pl 6 fiúval volt, és akkor belegondolsz, hogy ki mennyire dugta meg, és ez fog-e neki hiányozni , és te még megse közelíted azt vagy bármi , maga ez a tudat akkor is , de lányok ti pont ezért nem értitek meg, nem tud dugtok hanem a fiú , úgyhogy erről ennyit, ez lesz amit sosem fogtok megérti egy fiúnak ez milyen érzés, kinek mekkora volt, kivel milyen volt sorolhatnám...ezt kéne, hogy felfogjátok miért nem kell olyan aki már jópárral volt :)
2017. jan. 12. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!