Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik még szüzek, miért nem mentek prostihoz?
Főleg anyagiak és erkölcsi okokból nálam, de nem vagyok ezzel egymagam, ahogy a 2. is írja.
Ez nehéz dolog, mert egyrészt tetszene egy qva, de anyagilag rövid távon is megterhelő lenne, és nem csak 1-2 alkalomra vágynék, vagy más, hanem rendszeres együttlétre.
De az meg húzós, és ha egyszer rászánnám magam, könnyen rabul ejtene, és mivel nincs rá pénzem, így még szarabb lenne, akár a bűnözés felé is elvinne, csak hogy qvákra költsem.
4-es, miért baj, ha megvan 40 éves is de 25-nek néz ki?
A fiatalos külső bejön a férfiaknak, nem?
Minden, amit fentebb írtak, plusz a tudat, hogy ez a társadalom szemében nem pozitívum. Csak hát sosem értettem, hogy ha az se jó, ha elmegy valaki prostihoz, meg az se, ha szűz, akkor mit tehet, aki csúnyának születik... Az nyilvánvaló, hogy nem kell elmondani senkinek, de a tudat az benne marad az emberben.
Na jó, valójában nálam tényleg csak a pénz dominál. Mondjuk fél óra mennyi is lehet? Tízezer? Tizenöt? Az bizony már elgondolkodtató, 3-4 napi fizetése egy nem pesti átlagembernek. Meg olyan erőltetett az egész. Tudni, hogy csak egy vagy neki a sok közül, hogy csak munkadarab vagy neki, meg hogy tanulni nem fogsz semmit se, mert szerintem még ha akarná, se tudná megmondani a napi tizedik szexnél, hogy jól csináltad-e és élesben jó lennél-e. Ezek mellett én nehezen tudok elképzelni egy ilyen üzleti telefonbeszélgetést is. Slusszpoénként ahogy ismerem magamat, fel se állna idegességemben meg a helyzet kínosságában. Tapasztalat (egyszer "szexeltem", és nem véletlen az idézőjel lol, szóval én még szűznek tekintem magamat).
Ha valaki befizetne egy menetre, akkor viszont minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!