Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem romantikátlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem romantikátlan a férfiak társkeresése?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy túl sokat próbálkoznak a férfiak. Sok lányhoz mennek oda. Szerintem sokkal jobb lenne ha nagyon kevés lányhoz mennének oda de az a próbálkozás ütne és összejönne.
2017. ápr. 2. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Köszönjük, Emese.
2017. ápr. 2. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Hol próbálkoznak sokat? :D A többség oda sem mer menni. Amúgy a sikerhez tapasztalat és rutin kell, azt pedig a "mennyiség" hozza. Gondolom, álláskeresésnél sem egyetlen helyre adod be az önéletrajzodat, hátha pont onnan hívnak majd fel, addig pedig otthon malmozol.
2017. ápr. 2. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Tényleg jobb lenne ha kevesebbet kéne próbálkoznunk mert egyből összejönnének a dolgok de a valóság nem így működik:)

Továbbá vannak férfiak akik hátrányban vannak(pl. külsejük miatt), ők alapból a nagy számokban bízhatnak. És nagyon jól is teszik, hogy kitartóan próbálkoznak. Pl. Mond egy 165 centis férfinak hogy ne próbálkozzon sokat. Azt hinné, hogy ufó vagy:D

2017. ápr. 2. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Arra nem gondoltál még, hogy ez azért is lehet így, mert a nem tökéletes külsejű férfiakkal jó, ha 100-ból 1 nő szóba áll?
2017. ápr. 2. 19:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem sokkal jobb lenne ha nagyon kevés lányhoz mennének oda de az a próbálkozás ütne és összejönne."

Szerintem meg sokkal jobb lenne, ha férfiak és nők 50-50 százalékban kezdeményeznének. És, akkor ez most téged érdekelni fog? Vagy inkább várod tovább a herceget a kastélyodban?

2017. ápr. 2. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:

igazad van részben.. romantikátlan, ahogy kivitelezik, de ha lepattintják őket, ami részben természetes dolog is egyes eseteknél.. akkor mégis mit kellene tennünk? sírni egy noname oldalon?

Inkább keresek egy szebb és okosabb lányt aki nem pattint le.

2017. ápr. 2. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Én meg azt vettem észre hogy egy nőt lehetetlen elcsábitani.28f
2017. ápr. 2. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Figy, a nők válogatni akarnak. Márpedig akkor van lehetőség válogatni, ha sok, de még inkább rengeteg férfi nyomul rájuk.
2017. ápr. 2. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Romantikátlan? Igen.

A romantikus udvarlást kevesen engedhetik meg maguknak. Ilyenek azok, akik adottságaik miatt lehetnek biztosak a dolgukban (ők az itt oly sokszor megénekelt alfahímek), azok, akik nem görcsösen keresnek párt (mert nekik ha nem jön össze, akkor még mindig jól elvannak egyedül), illetve akik hősszerelmesként képesek évekig eludvarolgatni egy nőnek.

A mai férfiak többsége azonban (hasonlóan a nőkhöz), lehetőleg minél gyorsabban akar kapcsolatot, az pedig úgy működik, hogy ha egy nőnél nem jön össze a dolog, akkor kell menni a következőhöz etc. etc. Romantikátlan? Igen. Célravezetőbb, mint hosszasan, hónapokon keresztül udvarolni valakinek, hogy ugyanúgy azt mondja a végén, hogy "bocsi, de nem"? Biztosan.

2017. ápr. 2. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne másokkal foglalkozz hanem magaddal és a saját életeddel... ezt tanácsolom.
2017. ápr. 2. 21:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!