Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifogtam egy pszichopatát?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, eleinte nagyon jól indult a dolog, de idővel észrevettem, hogy borzasztóan bizalmatlan. Eleinte csak folyton azt kérdezgette, kivel és hol vagyok, pedig jól tudta, hogy a munkámon kívül sehova nem járok, legfeljebb munka után a barátnőmmel leülünk beszélgetni kicsit. Aztán jöttek a megjegyzések, mikor üzenetem jött, hogy biztos pasizok. Ezeket megpróbáltam valami poénnal elütni és többször biztosítottam őt arról, hogy csak ő érdekel és senki más. Aztán jöttek a durvább dolgok. Különböző profilokat csinált álnéven más férfiak fényképével és kikezdett velem. Tesztelt, hogy belemegyek-e a játékba idegenekkel. Egyszer azt is észrevettem, hogy éjjel felkelt és megnézte a telefonom. Nem mondom, hogy nem zavart, de nem szóltam neki, mert úgy voltam vele, úgysem talál semmit. Aztán persze kiderült, pont ő volt az, aki mindvégig több nővel folytatott viszonyt a kapcsolatunk alatt, így kiadtam az útját. Viszont nem hagyott fel a beteg dolgaival, azóta is álneveken írogat, de már megismerem a stílusát és mindig tudom, hogy melyik profil mögött van ő. Minden lehetséges oldalon letiltottam már, de folyton felbukkan valahogy, ráadásul megpróbált belépni a saját fiókomba, tudom, mert kaptam róla értesítést. Kezdek tartani tőle, fogalmam sincs, hogyan kezeljem a helyzetet.

2017. ápr. 2. 20:05
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Kicsit rosszul mondtad, mert valóban a társadalom minden rétegében lehet, de nagyrészt a teteje fele találhatóak meg.
2017. ápr. 2. 21:46
 42/55 Szergej55 ***** válasza:
43%
A sikert általában úgy érik el, hogy mindenkin át tudnak gázolni. Ezért jó nekik a bankszektor vagy a politika (bár ez utóbbi talán mégsem annyira kedvelt, itt inkább a küldetéstudatosok találhatók).
2017. ápr. 2. 21:46
 43/55 anonim ***** válasza:
14%
Én egy beteges, hülye, embernek nevezném akit hagyni kell, nem pszichopatának mind orvosok vagytok, és ennyiből leszűritek mi?
2017. ápr. 2. 21:47
 44/55 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem olvastam a 20-as válaszodat, ez alapján tényleg pszichopatára hajaz. Csak azért volt furcsa, mert elég amatőr módszereket használ, ami nem jellemző rájuk.

#37-el teljesen egyetértek.

2017. ápr. 2. 21:47
 45/55 anonim ***** válasza:
66%
#44 A pszichopaták sokszor még az orvost is megtévesztik :D
2017. ápr. 2. 21:49
 46/55 anonim ***** válasza:

Utolsó, igen!

Ezért mondom, a pszichopata nem ilyen nyilvánvaló ez a pasi minden, csak nem az.

Olyan jól játsszák az érzéseket, hogy pontosan egy képzett orvost is át tudnak verni.

2017. ápr. 2. 21:50
 47/55 anonim ***** válasza:
10%
Pontosan túl kiszámítható, és amatőr módszerei vannak, ami szerintem egy sima önbizalom hiányos, elviselhetetlen személyiségre utal, nem egy manipulatív emberre.
2017. ápr. 2. 21:51
 48/55 anonim ***** válasza:
44%

Ó, bsza meg, hogy egy leírás alapján mindenki diagnosztizálja a faszit, de a saját életükben nem vesznek észre semmit.

Taps, taps.

2017. ápr. 2. 21:52
 49/55 A kérdező kommentje:
49-es, ebben igazad van, hiszen sokáig én sem vettem észre semmit, illetve láttam a jeleket, de nem hittem a saját szememnek.
2017. ápr. 2. 21:54
 50/55 anonim ***** válasza:
88%
#49 Kívülállóként könnyebb észrevenni a jeleket. A kérdező, és akik benne vannak ilyen kapcsolatban képtelenek elfogulatlanul gondolkodni.
2017. ápr. 2. 21:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!