Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogtam egy pszichopatát?
Én beszélek egy olyan emberről, aki rendkívül művelt, szakmájában óriási elismerésnek örvend, de végtelenül egyedül van. Nagyon sokan vannak testvérek, egyikük sem tartja vele a kapcsolatot, barátai sincsenek. Viselkedése a rendkívül nyugodt állapotból sokszor csap át idegbeteg módba a semmiért. A legcsekélyebb mértékű ellenállást sem képes elviselni és még a legapróbb dologban lévő különbözőségtől is agyvérzést kap.
A leggyengébb pontomon támadt mindig és rettentően manipulált. Persze adott a kérdés, hogy miért tűrtem ezt, hát nem vagyok rá őszinte, de annyira magához édesgetett az elején, hogy nem láttam a fától az erdőt.
Ez bizony pszichopata!
A helyedben én is félnék.
Remélem nem te leszel a következő, akiről hallunk a hírekben!
Utolsó, egy pszichopata sokszor nem gyilkol, mert nincs oka rá, plusz túl sok a lehetőség a lebukásra, és nagy okok miatt nem tenné.
A gyilkoláshoz nem kell nem létező empátia érzet, vagy mi.
A testvérem "barátja" az volt, ő pont ennek az ellentéte.
Okos, eszes, intelligens, ám nem kötődik, érzelmei kihalófélben, olyan szinten manipulált, hogy az hihetetlen, én sem vettem észre rajta semmit.
Nem véletlen, hogy most Amszterdamban felső vezető egy műszaki cégnél.
Én nem mondom, hogy minden pszichopata okos, de a legtöbb, és a tömkelege sokra viszi, szerintem kevés, aki ilyen gyerekesen látja a helyzetet, mint a te volt barátod.
Ne ijesztgesd ilyenekkel a kérdezőt, nincs rá szükség. Ha baj lett volna, nem tudott volna kérdezni, de mondom: Ted Bundy a pszichopaták között is kevés van. Ne félj, kérdező, semmi szükség rá, persze tudom, hogy ez nem így megy, én 185 centis, közel kigyúrt alkattal is ugyanígy éreztem egy 40 kilós kiscsaj miatt sokáig, szóval értem a dolgok menetét, nem azonnal megy ezt magunk mögött hagyni.
Annyit jegyezz meg, hogy sokkal több vagy nála, nem véletlen, hogy ő lohol utánad betegesen és nem fordítva van. És még egyszer: teljes ignorálás, ez a legtutibb.
Testvérem élt vele együtt, kollégiumban, én őt jó barátomnak tartottam ám érdekes volt, hogy mindig ő adta a legjobb, leglogikusabb tanácsot, ám úgy, hogy engem vagyis az alanyt helyezett előtérbe, minimálisan..sőt, semennyire se törődve a másikkal.
Szerintem az is vezette ennyire a ranglétra tetejére, hogy mindenben érzelemmentesen tud dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!