Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifogtam egy pszichopatát?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, eleinte nagyon jól indult a dolog, de idővel észrevettem, hogy borzasztóan bizalmatlan. Eleinte csak folyton azt kérdezgette, kivel és hol vagyok, pedig jól tudta, hogy a munkámon kívül sehova nem járok, legfeljebb munka után a barátnőmmel leülünk beszélgetni kicsit. Aztán jöttek a megjegyzések, mikor üzenetem jött, hogy biztos pasizok. Ezeket megpróbáltam valami poénnal elütni és többször biztosítottam őt arról, hogy csak ő érdekel és senki más. Aztán jöttek a durvább dolgok. Különböző profilokat csinált álnéven más férfiak fényképével és kikezdett velem. Tesztelt, hogy belemegyek-e a játékba idegenekkel. Egyszer azt is észrevettem, hogy éjjel felkelt és megnézte a telefonom. Nem mondom, hogy nem zavart, de nem szóltam neki, mert úgy voltam vele, úgysem talál semmit. Aztán persze kiderült, pont ő volt az, aki mindvégig több nővel folytatott viszonyt a kapcsolatunk alatt, így kiadtam az útját. Viszont nem hagyott fel a beteg dolgaival, azóta is álneveken írogat, de már megismerem a stílusát és mindig tudom, hogy melyik profil mögött van ő. Minden lehetséges oldalon letiltottam már, de folyton felbukkan valahogy, ráadásul megpróbált belépni a saját fiókomba, tudom, mert kaptam róla értesítést. Kezdek tartani tőle, fogalmam sincs, hogyan kezeljem a helyzetet.

2017. ápr. 2. 20:05
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim válasza:
80%
Huha ez elég beteg,azt ajánlom hogy pattanj cica mert ez csak rosszabb lesz!Önbizalom hiányos viselkedés...
2017. ápr. 2. 20:10
 2/55 anonim ***** válasza:
96%
Jól tetted, hogy kiadtad az útját. Ha nem hagy fel a levelezéssel, megírod neki, hogy feljelented zaklatásért. Nem tudom milyen személyiségzavarban szenved de veszélyes ember az biztos.
2017. ápr. 2. 20:13
 3/55 A kérdező kommentje:
Csak a töredékét írtam le annak, amiket csinált, mert nem szeretném, hogy magára ismerjen, de már ijesztő, amit művel. Olvastam egy cikket nárcisztikus személyiségzavarról és sajnos pontról pontra illik rá :-(
2017. ápr. 2. 20:15
 4/55 anonim ***** válasza:
89%
Próbáld teljesen elvágni a kommunikációtok útját, ha szerencséd van akkor egy idő után megunja a dolgot, viszont ha nem akkor jelentsd fel!
2017. ápr. 2. 20:17
 5/55 anonim ***** válasza:
42%

A pszichopata nem ilyen.

Azt hidd el nem érdekli, hogy hol vagy, evvel tudná, hogy lebukik.

Az igazi pszichopatákról nem tudnád megmondani ennyi idő után.

Ha nagyon érdekelne, kiderítené máshogy, téged kérdezgetni buta dolog mert elárulja magát a pszichopata ennél sokkal okosabb.

Maximum még szociopata.

De nem pszichopata az fix.

Ne kérdőjelezz meg, beadandókat írtam erről, pszichológusnak készülök.

N

2017. ápr. 2. 20:17
 6/55 anonim ***** válasza:
100%
Ez buta birtoklási vágy, nem pszichoizmus.
2017. ápr. 2. 20:18
 7/55 A kérdező kommentje:
5-ös, pont ezért írtam, hogy nem szeretnék ide mindent leírni, hogy miket csinált. És nyilván nem vagyok szakértő a témában, ezért is írtam ki a kérdést.
2017. ápr. 2. 20:19
 8/55 anonim ***** válasza:
64%
#5 Igaza van, ez minden csak nem pszichopara a párod, szimplán buta mint a segg.
2017. ápr. 2. 20:21
 9/55 anonim ***** válasza:
95%
Most, hogy jól kiokosítottátok a kérdezőt, inkább az érdemi kérdésre kéne fókuszálni, hogy mit csináljon a kialakult helyzettel... :(
2017. ápr. 2. 20:22
 10/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es válaszoló, pont erre volna szükségem. Már arra is gondoltam, hogy egy időre törlöm magam a közösségi oldalról is, mivel ott is folyton megtalál álprofilokkal. Hiába tiltom le, regisztrál másikkal. A munkahelyi e-mail címemre is írt már, ami azért rohadt kellemetlen, mert a főnököm is látja.
2017. ápr. 2. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!