Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi akinek magasabb a barátnője? Hány centivel kb? Nálam 3 de azért eléggé látszik. Működhet egy ilyen kapcsolat? Anyám is magasabb volt apámnál, én is kifogtam hogy pont egy olyan csajt szeretek.
Cimbora, ha 10 centi különbség lenne, akkor is azt mondanám ,hogy Persze, működhet!:)
Jó, lehet a férfinak kicsit szarul esik, hogy alacsonyabb vagyok, az asszonynál, de szard le mások véleményét.. Ha a csajt sem zavarja, akkor no problem.. Nem 1-2 olyan párkapcsolat van, ahol a nő a magasabb, mégis működő párkapcsolat.. Szóval, fel a fejjel!
19/F
Az egyik legjobb barátnőm 172 cm magas, a férje 160 cm.
Náluk annyira működik ezzel a 12 centi testmagasság különbséggel is, hogy már két gyerekük is van. :-)))
A szerelem az szerelem. :-)))
nem szerelem, hanem faszméret
egy hatajtós tuningzsigulinak se veszed sok hasznát, ha ott áll mellette egy mustang
# 6
Nem tudom, hogy van-e ezzel személyes tapasztalatod, de meg szabad tudnunk, hogy szerinted mi az a méret, ami már tökéletesen megfelel, és ami mellett a te meglátásod szerint nem fog egy "mustangra" váltani a leányzó?
Én 169, a barátom 165. Nagy cucc, nem hordok magas sarkút (úgysem szeretem).
De a baráti körben van egy lány, aki másfél fejjel magasabb a barátjánál (ő mondjuk min. 180 centi, a srác meg olyan 163 lehet), ők is megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!