Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem a külső számit, de én nem voltam olyan szerencsés, hogy izgató testű nővel szexeljek, akkor honnan tudjam, hogy az milyen?

Figyelt kérdés

Értitek? Ha nem voltam még szép nővel, akkor mégis miért hinném el, hogy az nem is olyna jo?

Egyébként meg a lányok általában kirpóbálják a hozzájuk képest sokkal jobb pasival a szexet...mert megtehetik...silány, semmitmondó életű, átlagos lányok is szexelhetnek jóval átlag feletti pasikkal.

Akkor egy hasonló pasinak miért nem jár a szép nő, legalább egyszer?

2017. ápr. 2. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 wiWell ***** válasza:
Neked nem rég még barátnőd volt. Aki tervezte veled a gyereket meg az esküvőt. Neked meg akkor is csak azon járt az eszed, hogy kicsi a melle és te jobb nőkkel akarsz szexszelni. Szakítottál vele vagy męg együtt vagytok?
2017. ápr. 16. 23:37
 72/77 anonim válasza:

Hogy te mekkora egy tapló gyökér vagy. Így aztán ne is csodálkozz, ha nem kellesz senkinek.

A nőknek ugyanúgy meg kell dolgozni mindenért mint a férfiaknak. Én is megdolgozom azért, hogy normális kapcsolatom legyen. Senki sem kap ingyen semmit, ez az élet. Vagy beletörődsz vagy picsoghatsz gyakorin tovább, de azzal csak magad járatod le még jobban.

2017. ápr. 17. 08:58
 73/77 A kérdező kommentje:
Egy nőnek mit kell tennie ha alkalmi szexet akar?
2017. ápr. 17. 11:35
 74/77 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy Tenki Rékánál rondább fejű nővel csak zacskóval a fején dugnak vele,ami megalázó,na.Ey nő alkalmi szexet könnyen kap,ha akar,de komoly kapcsolatot nehezen talál ő is.
2017. ápr. 17. 12:07
 75/77 anonim ***** válasza:
67%

"Egy nőnek mit kell tennie ha alkalmi szexet akar?"

Széttenni a lábát és vállalni a kockázatot, hogy teherbe ejtik, megalázzák, megverik, fél perc alatt beleélveznek és utána kidobják, elterjesztik a rossz hírét és mindenki k.rvának tartja majd, stb.

2017. ápr. 17. 13:14
 76/77 A kérdező kommentje:
Na azert ne tulozzunk...
2017. ápr. 17. 15:19
 77/77 anonim ***** válasza:

Ha alkalmi szexről, ha hosszú kapcsolatról van szó, egyik nő se díjazza azt amiket itt összehordasz.

Szidod a szerinted nem szép nőket, mert kicsit mellük van, köz be meg elvárnád, hogy a szerinted jó nők figyeljenek rád.

Tudod mit érdemelsz te? Semmit! Csak a semmit.

Küzdöttél te már valaha is bárkiért?

Vagy állandóan csak rinyálni tudsz?

2017. ápr. 17. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!